|
Универзитетот ФОН |
Внеси реплика | страница 123 47> |
Автор | ||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Март.2008 во 19:54 |
|
Sto mislite za fon univerzitet ?
dali gi narusuva site pravila za eden student i za eden univerzitet
|
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na fon se zapisuvaat samo onie sto ne mozat da zavrsat na drzaven i onie sto ne im se u4i!nema da izlezat od tamu so nikakvo znaenje.glupi se ko to4ak!dzabe frlanje na parite!
prav primer vi e devojkata sto bese na "milioner"!samo se izbruka-ne znaese kade e hollywood i+ ne znaese koga MK bila primena vo ON,a u4i politi4ki nauki!bruki!!!!1 |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
potpolno se soglasuvam a nema nikakva pojdovna smisla da se sporeduva so bilo koj drzaven fakultet ja sum na drzaven fakultet....i ako povtorno bi izbiral bez somnenie i bez nikakvo razmisluvanje povtorno bi izbral drzaven fakultet |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas mislam deka toj sto uci sekade uci bilo na koj univerzitet drzaven ili na privaten jas znam studenti na drzaven sto se i pojma nemat od nisto a znam i na privaten sto studirat i se prefrleni vo USA da studirat sakam da kazam koj sto uci sekade uci ako imas znaenje ne e bitno kade ke zavrsis fakultetot.. A tie vo drzavno sto studirat i sto mislat deka sve znaat toa e samo ludost. Zaradi toa diplomite na drzavnite univerziteti vazat do Kavadarci i do Kumanovo.......A privatnite vazi sekade jas znam studenti od privaten sto se prefrlija vo Evropa i vo USA i site ispiti sto imat polozeno na privaten im e prizanto vo stranstvo a od drzavnite nisto ne e prizanto.....
Изменето од xxll - 30.Март.2008 во 00:34 |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нивната диплома е призната во Европа и САД...ц ц ц ....а како ја земаат дипломата(ова важи за поголемиот процент на студенти , не за сите)...и за што се создадени тие приватни факултети????? |
||
|
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од xxll - 30.Март.2008 во 01:15 |
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Го ценам твојот став како и што си е ред нели секој има право на свое мислење.
Па во склоп на твојот пост ќе го образложам следното: -kako прво државните факултети не се комунистички настроени -второ нема повеќе мито и корупција ( за тоа најмногу "сноси вина" новиот Кредит Трансфер Систем) -трето мислам дека глупаво е да се споредуваат професори од државните факултети со оние од приватните |
||
|
||
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mozat da se sporedat drzavnite i privatnite fakulteti.
kako prvo od kaj nas nieden privaten ne e priznaen i tesko deka so takov ke uspeat da napravat nesto vo stranstvo.A so parite sto gi davaat na privaten vsusnost si gi plakaat dobrite ocenki! |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а ја и се лигавев на мајка ми да одам на фон
што е лошово ?? |
||
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemoj....... |
||
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не ме давате за таму а |
||
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A ja pa ne znam koj tebe toa te lazel deka so diplomite od FON odele vo USA,toa potesko.Imam drugarka sto u4i na FON,ne se pojavuva na ispit pa pak site ocenki i se 9 i 8.i posle na FON site u4ele.NE SUM TOLKU SIGURNA VO TOA!!!!
|
||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што има да се коментира за ФОН? Тие самите си се коментираат. Сестра ми има две другарки - ФОНКИ. Едната студира менаџмент, па минатата година ги носеа на прошетка во Дубровник, каде што полагале колоквиум во хотелска сала за ручеци, вечери и свадби. Другата студира англиски и тешко и е да научи 9 страни за колоквиум во период од недела дена. Коментарот на сестра ми беше: Мори, на кинески да се ќе ги научам. И што да ви кажам друго?
Изменето од Quentin - 30.Март.2008 во 19:22 |
||
Внеси реплика | страница 123 47> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |