![]() |
|
Членот под мене |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 276277278279280 442> |
Автор | |
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сите видови
чпм каква музика сака да слуша? |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
new age, италијанска
чпм каква кола сака да има? |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
crvena ili dre4 sina
4pm dali sakash alkohol? |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
не,иако понекогаш пивнувам
![]() чпм,дали си зависник од музика? |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
pa moze da se kaze
cpm sakas da citash knigi? |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
даааааа,.... многу и тоа
![]() чпм која ти е омилена книга ?? ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
обожавам!
чпм,колку често јадеш благо? |
|
![]() |
|
кога ми се јаде
![]() чпм уште еднаш,... која ти е омилена книга ![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
omilenaaa pa gi ima sto gi zaboraviv a ima i mnogu sto mi se omileni taka nema da nabrojuvam
![]() ![]() ![]() na tebe koja ti e omilena? |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
пааа,.... хммм,.... сама е добра
![]() чпм што јадел последно ?? |
|
![]() |
|
cpm jadev slatko no da ne ti kazam kolku
![]() cpm ti vecera veke? |
|
|
|
![]() |
|
сега јадам
![]() чпм ти се јаде или не ?? |
|
![]() |
|
ne mi zbori za hrana ke mi se prijade pak ke pocnam nesto da jadam vo 12 casot i jas sum sega kako IQ
![]() ti sto jadshe ? |
|
|
|
![]() |
|
сендвич,....
![]() ![]() ![]() чпм јаде луто ?? Изменето од Biserna_Devojka - 29.Март.2008 во 23:45 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 276277278279280 442> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |