|
Слушнавме и послушавме! |
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Автор | |
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa sto e so odgovorite, mislam deka sekogas bea iscrpuvacki, i rabirlivo e covek da go smeni mislenjeto ili pak da se resi od predrasudite!
|
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku ubava harmonizacija postoi pomedzu prirodnoto i Bozjoto...... Se okolu nas od atom pa do kalaksija e primer i dokaz za ludzeto na pokornost kon Stvoritelot! Mnogu ubav post brat khalefah..
|
|
ISLAM VJERA ISTINE
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro napishano khaleefah.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
mudzahid
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 818 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Навистина убаво гледиште на работите.
|
|
И НЕ СЛЕДИ ГО ОНА ШТО НЕ ГО ЗНАЕШ.
И ИЗБЕГНУВАЈ ТЕ ГОВОР ЛАЖЕН. |
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Smeshno mi doaga.. Kako da sum go pisal ova nekoj da me fali...
Veruvam vo temava pisav dovolno stvari za da se razvie ubava diskusija, poinakva od taa na drugite temi.Poveke bi bil sreken nekoj dobro da ja analizira temata pa da replicira kontra na ona sto sum napisal, nego da procita da mu se dopadne napisanoto i da rece: bravo! Jas tuka ubavo go objasnav naseto cisto veruvanje i zabludata na drugite veruvanja i zatoa mi padna cudno kolku nezabelezlivo sve toa pominuva dosega |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa tolku dobro si go napishal kako eden dlaboko posveten vernik, sto nikoj nema zoshto da ti protivrechi. Ovde dobar del od lugjeto, kolku sto jas znam, go pochituvaat verskiot sentiment na drugite i ako vidat deka nekoj toa iskreno go iskazhuva, nikoj ne bi nashol za potrebno da replicira ili da negira bilo sto vo toa.
Druga rabota e dali site se slozhuvaat so so tvoeto veruvanje, no toa si se tvoe, elokventno e iskazhano, razbirliv e tvojot povik kon ostanatite i ako ima nekoj zainteresiran sigurno ke se javi.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e jas majmun a sepak pocituvam vase mislenje deka ste bozji sustestva
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu sakam koganesto e od srce kazano |
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovoj otvoren povik i agitacija za premin vo druga vera ne ti pomaga be kadife ic ....
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
dzem
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 117 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bismillahi rrahmani rrahim
U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog! 119. Mi smo te poslali da istinu objaviš i da radosne vijesti i opomenu doneseš, i ti nećeš biti pitan za one koji su u Džehennemu.(Bekara) Изменето од dzem - 30.Март.2008 во 12:00 |
|
Euzu Billahi minessejtanirradzim Bismillahirrahmanirrahim ~ HasbunAllahu ve ni`mel vekil~
|
|
Sahih Bukhari
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 389 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo edna prilika Khalefah ti kaza deka, nesi nadaren so razum, pa shtotoku se potvrdi negovata izjava! Se potvrdi deka nemash tronka poznavanje od Islamot! Ajde da ti razjasnam, da ne se oslonish povtorno na tvojot Bog, pa da ne svatish nishto: Celta na Islamot a voedno i na porakata od Khalefah e: Dostavuvanje na pravilniot koncept na obozuvanje na Boga, Dostavuvanje na site koi ne ja znaat vistinata za Quranot za Islamot i za Muhammed (mir i spas vrz nego) A seto ova samo zaradai stoenjeto na sudniot den pred Allah s.v.a Vie da nemate opravduvanje deka nesve znaele, ili deka nikoj ne vi dal doznaenje... A nie da si ja zavrshime zadacata so koja ne zadolzil Allah vo Quranot, i da se nadevame na milost i oprost! VO Surah Al-Asr Allah ni veli: Tako mi vremena, covjek, doista, gubi, samo ne oni koji vjeruju i dobra djela cine, i koji jedni drugima istinu preporucuju (dostavata za vas) i koji jedni drugima preporucuju strpljenje. Nie da se |
|
OUR DIGNITY IS IN ISLAM!!!
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Елај се Маре потурчи, ти се вика тоа
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Sahih Bukhari
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 389 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa Mare sledija svojata izreka
Iako ne se slozuvam da se kaze taka, "Poturcuvanje" a i zashto volku ti se dragi pogovorkive Mare??? |
|
OUR DIGNITY IS IN ISLAM!!!
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бе Букхари, не е поговорка но изворна народна песна, која ја наведов само во контекст на темава. Дефинитивно не ги мешам исламизација и потурчување, но ти реков, пораката ме потсети на песната, ништо повеќе
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |