IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто мажите лижат?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто мажите лижат?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 38>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2008 во 09:18
Za da steknat vlakna na jazikot
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2008 во 12:38
za da gi pocustvuvaat usnite i jazikot oteceni od sladok zamorплазењеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка i normalno za da go okusat ona sto sleduvaголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 17:25
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Za da steknat vlakna na jazikot

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 17:29
zaso??
pa da im bide ubavo na zenite so bi drugo
a baska ima vo toa i filing среќа
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 17:40
...zasho se glupi zatoa lizat, da trebalo da se lize od med ke im bile na curive medeni...bljaaaaaaaaaaak...плазењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 17:47
ne mi se veruje deka ova si go napisal

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 17:53
...well...you'd better believe it...ja pizda nit sum lizel nit pa ke lizam...jazikot mi e za drugo ne go pikam kaj sho ne mu e mestoto...задоволство
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 18:06
...abe ne zezaj toa lizenjeto e za onie tipoi na luge sho gledaat mnogu filmoi, ili eventualno sho im se ko Bugarski kebapchinja, ili pak nemozat da isteraat poishe od 10 min, pa mora da gi nadraznat nekako curive da ne im izbegaat pred vreme...posho ako si zdrav je*ach ne ti treba da ja lizesh ima da ja narosish so majstorija sve i zdravo da ja istresesh sve, nema da i tekne taka na jazik...

...ali eve da kazeme deka ima i merakliki na lizanje po razni osnovi, dal nemaat fraer asalen, dali im se pogodil chkart fraerot, dal dosaden e samo buta napred-nazad...sekakvi gi ima...zatoa nek si kupat takvite kuchinja...najbolje ke im je...hahahahhahh

...inache toa...hahahahhahaa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 18:09
jaka filozofija nema so
голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 18:13
...epa sho da se kaze be druze, jas taka mislam...i stvarno mie grozotija da lizam nesho sho ne e za lizenje, ne deka sum naletal dosea na nekoja smrdusha pa zatoa, ama nemozam...odvratno mi e...i ne mi e prirodno i zatoa ne mi se dopaga toa...drugo neznam sho da kazam za toa...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 18:21
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...epa sho da se kaze be druze, jas taka mislam...i stvarno mie grozotija da lizam nesho sho ne e za lizenje, ne deka sum naletal dosea na nekoja smrdusha pa zatoa, ama nemozam...odvratno mi e...i ne mi e prirodno i zatoa ne mi se dopaga toa...drugo neznam sho da kazam za toa...

well neso posledno vreme mi se dopagjas
pa kje ti dadam sovet
nikogas nemoj da tvordis ova
zatoa so vodenjeto ljubov e toa

da vodis ljubov e
da dades i togas povekje nego so zimas
i koga eden den kje sakas da dades
povekje odosto zimas ,
zatoa so kje ja  obozavas i
tvoja filozofija kje odi u finu materinu

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 18:22
Eee, od koga neam liznato размислување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 18:24
...ja brate u ludnica ne mislam da ziveam so ludacha sho ke saka da ja lizam...nek si kupi kuche ako saka ako i doe zort za lizenje, ama se nesho mi kazue deka mnoooooogu retko ima takvi curi...ali ne sum siguren bash za toa...znaat oni sho e prirodno i sho vredi, aj ti i na toa i se palat, ne se palat na lizenjeнамигнување...hahahahaahaa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 18:26
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...ja brate u ludnica ne mislam da ziveam so ludacha sho ke saka da ja lizam...nek si kupi kuche ako saka ako i doe zort za lizenje, ama se nesho mi kazue deka mnoooooogu retko ima takvi curi...ali ne sum siguren bash za toa...znaat oni sho e prirodno i sho vredi, aj ti i na toa i se palat, ne se palat na lizenjeнамигнување...hahahahaahaa

jako jako jako
hehheheheheh
teraj batka
ti drzam figu
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 38>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.