![]() |
|
Што може да ве направи да бидете посреќни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 52> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da ne mi se podsmeva i veke civii da ne mi zaboduva
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ne ma ti, edna druga, ne ja znaes i ne me saka ama ic
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
JAS PRAVAM LJUBOVNI MAGII
PRIJAVI SE!!!
AMA...SKAPO NAPLAKJAM
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
treba da rabotam
nemam vreme za srekja |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
AMA JAS IMAM IDEJA:
RABOTI GO TOA STO TE PRAVI SREKJEN
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
![]() kje go pravam da od sega ponatamu fala za sovetot mi trebase |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
...dusicka, eve jas ke te sakam
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Многу ги збунуваш изгледа!!!!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
Apce ne moze nikoj da ja zbuni, ima oko kako ladno glecersko ezero, precizen fat i zal za takvi ko mene
|
|
![]() |
|
|
apce
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 52> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |