![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 631632633634635 1553> |
Автор | |||||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
|||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||||
![]() |
|||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||||
....sakate caj....nema problem...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
||||
Ej...dada Moirce ![]() ![]() ![]() |
|||||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
||||
Jas ja sakam soljata...ene ja tamu...ja gledam!
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||||
...good morning...Ace of Spades... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
||||
![]() ![]() |
|||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||||
![]() |
|||||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
||||
te zimam ko svedok som se izgubija
no nemoj da lazes pred notarov kazi glup ko konj kje pomine ne se sekiraj |
|||||
![]() |
|||||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||||
...eve...ja nema potreba da pshuem vishe ...sve mentorkava si znae...ona mi e mentorka na mene... ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Auuuu ne well ![]() blagodaram,ama ne ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
||||
nemoj taka ne si mavaj anti reklama de.............. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() ![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
||||
nemoj da me branis ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Znam takva e,drugarka mi e,ama fino e devojceto ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 631632633634635 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |