|
Се или ништо ?? |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Март.2008 во 19:43 |
доколку сакате некој/а,... но тој за жал во вас не гледа ништо повеќе од добар пријател,.... дали би останале само пријатели,.... или пак би играле на се или ништо,.....
еве јас,.... би одела на се или ништо,... знам дека нема да можам да слушам да ми кажува за други негови девојки,.... па подобро да не ми биде во близина |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa mene sekogas me gledaat kao prijatel, da ja pricuvam dur i dojde praviot
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја уште на старт се тргам , пред да се вљуби во мене
те затоа немам дечко |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A destina forumdzii so se utepaa za tebe...eeeej kaj ke ti odi dusata mor...zavodnuvacka edna
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
take it all, or leave it
|
|
apce
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
peace baby |
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
исто...но досега не сум бил во во дилема...дали да одам на се или ништо....но како и да е....пријатели секако .... ако се прашувам јас |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се или ништо, дефинитивно. Ако го сакам, го сакам за дечко, не за другар.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....i jas se soglasuvam...........ili ke bide kako sto treba ili nikako..............prijateli i so nego i bez nego imame dovolno..............
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ona sto si bilo moe, si ostanuva moe
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...all or nothin' at all...I 've got your back, stand up the wall...
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АКО ЗЕМАМ СЕ, ТОГАШ ТРЕБА И ДА ДАДАМ СЕ...НИШТО НЕМА ДА МИ ОСТАНЕ ЗА ДРУГИ...ВАКА, НЕКА И ОСТАНЕ ЕДЕН ДЕЛ СЛОБОДЕН, ПА И ЈАС ЕДЕН ЌЕ СИ ЗАЧУВАМ...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema veke monogamni |
|
iva_hot69
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
idam i ja na se ili nisto...za ostanatoto gajle mi e
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |