|
Огледало |
Внеси реплика | страница <1 89101112 24> |
Автор | |
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes nesto ogledalovo me zeza ne mi e nakloneto , ili treba da go izbrisam ili e kriv P.M.S.
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
огледалото ми кажува дека си останав таква каква што сум, иако сите ми викаат дека сум се променила, само ми докажаа дека не ме знаат, а јас сум си таа, дали разубавена или огрдена пак сум си истата, и баш ми е убаво што не им дозволив се да знаат
Изменето од Monuska - 15.Март.2008 во 20:39 |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
288 години се гледам во различни огледала, и секогаш го гледам истото лице од оној ден кога првпат се погледнав во огледало (ех, кога ли беше?)
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj rabotis ma, volku sto si se izvalkala ? |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoi se primorani da porasnat predvreme...i
obi4no toa go osoznavaat odposle....,,,
koga ke ogledaat vo "ogledaloto"...
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Da im ibam toa vlaknava u nosov ama brzo rastat...kaj mi se nozicite da gi ibam ! "
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mu davam da me vidi...vo posledno vreme...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaiii,mori mmammo!!,...shto mi ti napravile?!
mamma Модератор !!........ Регистриран: 15.Јануари.2007 Онлајн статус: Онлајн Пораки: 5715 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....JAS SUM TAA...NEMAM VRSKA SO NEGO...NELI VI KAZAV VCHERA,EVE...I ZBUNET KE POTVRDI...ON ME ZNAE
ZATOA I NA OGLEDALOTO NE MU DAVAM DA ME GLEDA.... Изменето од mamma - 28.Март.2008 во 11:08 |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da taa e mamma mi...potvrduvam so cista svest i zdrav razum
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene ogledaloto stalno mi vika deka sum 5kg podebela od kolku sto stvarno sum!!!
a jas so sum edna slaaabaaaa....
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma te "boli" za ogledaloto...sledniot pat..pokaze li nesto sto ne treba...samo poljubi go so edna pepeljara...Ne vruvaj u tie budalastini kao 7 god nesreka ...itn....isproban metod
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
------------------------------------------------------------------------------------------------- ...mmmmmammmaaaa menuvaj slika...maz mi se zalepi na stol...ne mrda od slikava... eeeee sega ke me vidish na sv. nikad....... mmmmmoooolllimttteeeee menuj slika.....oti ke mu pravam...samootepancija od zaseda... |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOZE...OVAA MAMAMD?????...TUKA IZGLEDAM POLOSHO...NE SE NAMESTIV UBAVO
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |