|
Кој ја присвојува историјата? |
Внеси реплика | страница <1 5152535455 147> |
Автор | ||
tanas3
Сениор Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 233 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ще го питам, разбрах че ще се явява на конк*рса за таланти при Слави Трифонов. Инетересно какъв талант притежава?
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа што ме замараш мене?? Оди јави се кај Слави Трифунов и прашај го А може ли да те прашам нешто Беше ли на концертот на Лепа Брена во Софија?? Се дереше ли на цел глас "Јас сам југословен" Изменето од Vladimir88 - 28.Март.2008 во 15:34 |
||
tanas3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Рано е още за концерта! Иначе едно време по огледалките на москвичите и в автубусите висяха плакати на Лепа Брена , Саманта Фокс, Сиси кеч, Сандра, Драгана Миркович и Баба Цоцолана!!!
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лелелееееееееее..... Па ти си бил тежок сврабски турбофолкер.... |
||
tanas3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Отдавна немаме нищо против сърбите! Даже напротив по време на ембаргото нашта контрабанда ги спаси!
|
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа зошто нас не нарекувате србомани!? Тогаш испаѓа дека вие сте србомани, не ние Вие немате ништо против србите значи ги сакате Ние ги мрзиме и србите |
||
tanas3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е ние никой не мразиме!
|
||
Oho Boho
Сениор Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми техните "историчари" са слушнали много добре песничката на Лайза Минели "Money makes the world go round!"
|
||
Oho Boho
Сениор Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ха, а ако шипците земат Скопjе, пак ли ново име?
|
||
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ееееее
айде малко по-позитивно да мислим де |
||
Oho Boho
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мдаааа, американската максима think positive. Преведено на нашенски - и до шия да си в го.... think positive.
|
||
titi
Нов член Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Естествено че така наречената "Република Македония" си присвоява история
|
||
ntg2003
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Коjа историjа? На кого истриjата Па не беше ли историjата наука.... Присвоjува историjата...некой
|
||
titi
Нов член Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
историята я присвоявате т.нар.македонци, но не ви обвинявам защото сте едни много дълго промивани мозъчета. Но все пак един ден всичко това ще го осъзнаете.
Майка България ще ви прости, защото тя прощава на своите чеда |
||
Внеси реплика | страница <1 5152535455 147> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |