IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Романтика
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Романтика

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3536373839 59>
Автор
Порака
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 00:56
и мене баш ми е мило за тебе супер бабичке
и јас обожавам кога ќе видам некои вљубени повозрасни луѓе...кои нажалост се ретки во мојот видик...
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 01:00
Sekoja cest!Super babicka mi e hit od sega pa natamu!
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
super babicka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 348
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 22:36
vi blagodaram dragi moi, da veruvate deka vo sekoj moj post gi pisuvam najiskreno moite cuvstva ili stav vo toj moment,bez razlika na koja tema . site mi se interesni ,aktuelni a kakvi moze da bidat komentarite ili replikite na site vas -koga se raboti za mladi lugje ve citam so zadovolstvo .deka ste vnimatelni pokazuvaat i vasite topli zborovi kon mene .
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 22:50
navedni se skini gluvarce- duvni niz veterot - i toa e romantika
izvadi lizavce - odmotaj go-izedete go- i toa e romantika
sednete kaj rekata- zapej pesna- neka slusne- i toa e romantika
setaj niz nokjte- najdete si zveda- dajte i ime- i toa e romantika
pokloni oboeno- kazi deka lici na neja- i toa e romantika
napravi bilo sto- ako se gordee so tebe i = toa e romantika
romantika e se toa sto ve otaluva vo kosmosot i ncustvuvate tlo pod nozete
pravis raboti koi ne ti licat na romantika a nejze moze da zalicat nesvesno si eben romanticar - romantikata ne se uci taa e vo sekoj od nas samo treba da go izvadite

finta???
ima

samo najsilen gi pokazuva custvata- slabiot gi krie
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 23:39
АМИН!
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 23:46
E nema u site romantika....nea ja ima samo u romanticnite dusiтрепкањеkako mene
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 23:53
ROMANTICNITE LUGE SE I PAMETNI NA GLUPITE NIKOGAS NEMA DA IM TEKNE STO DA NAPRAVATголема%20насмевка I DUSATA IM E UBAVA....GI OBOZAVAMголемо%20гушкање
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 23:58
И јас ги обожавам овај се обожавамтрепкањетрепкањетрепкањеголемо%20гушкање 
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
SLABICKA Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SLABICKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 02:37
jas sum beznadezna romanticna dusa dodeka toj misli kolku pogolem podarok da mi kupi za da me iznenadi jas se prasuvam dali ke se seti eden cvet da mi skine doagajki po pat nakaj mene
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2008 во 16:44

LELE KOJA BLJUVOTNICAAAA....болен

се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2008 во 16:47
Ja ke ti go recam istoto sledniot pat i ke vidis deka ne e
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 21:04
obovazavam romantika.........takvite romanti4ni momenti se prekrasni i nezaboravni za mene
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 23:32
Ona sto moze da go donese momentot, ne moze ni celiot zivot.
Rekol nekoj....pametenтрепкање

Изменето од mamma - 06.Април.2008 во 23:35

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 00:10
...РОМАНТИКА..ЕЕЕ,КАКО НЕ,СЕКОЈА ВЕЧЕР.НАМЕСТО ЛУСТЕР И СВЕТИЛКИ ВО РАЗЛИЧНИ БОИ,МИРИЗЛИВИ СВЕЌИ НА ПАРАФИН ОД ТИЕ 20 ЗА 10 ден. ,КОНСТРУКТИВЕН МУАБЕТ ЗА СЕГАШНАТА ВЕЧЕР И УТРЕШНИОТ ДЕН,СЕДНАТИ НА ДРВЕНИОТ КРЕВЕТ СО СМЕТКИТЕ И ТУЖБИТЕ ВО РАЦЕ,ГУШНАТИ ОД ШТО Е ЛАДНО,...А СОЛЗИ...,А СОЛЗИ СЕ СЛЕВААТ ПО ЗАГРИЖЕНИТЕ ЛИЦА...,САМО ДЕТСКИ ПЛАЧ ОДВРЕМЕ НАВРЕМЕ ЌЕ ЈА ПРЕКИНЕ ОВАА РОМАНСА...ИЛИ КРКОРОТ НА ЦРЕВАТА ОД ВЧЕРАШНАТА БОРАНИЈА...!..ТЕЖОК Е УМЕТНИЧКИ ЖИВОТ...ПЕРИОД НА МОДЕРЕН РОМАНТИЗАМ.
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3536373839 59>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,891 секунди.