![]() |
|
Кој ја присвојува историјата? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 147> |
Автор | ||
tanas3 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 233 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ще го питам, разбрах че ще се явява на конк*рса за таланти при Слави Трифонов. Инетересно какъв талант притежава?
![]() |
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
Епа што ме замараш мене?? Оди јави се кај Слави Трифунов и прашај го А може ли да те прашам нешто Беше ли на концертот на Лепа Брена во Софија?? Се дереше ли на цел глас "Јас сам југословен" ![]() ![]() Изменето од Vladimir88 - 28.Март.2008 во 15:34 |
||
![]() |
||
tanas3 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 233 |
|
Рано е още за концерта! Иначе едно време по огледалките на москвичите и в автубусите висяха плакати на Лепа Брена , Саманта Фокс, Сиси кеч, Сандра, Драгана Миркович и Баба Цоцолана!!!
![]() |
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
Лелелееееееееее..... Па ти си бил тежок сврабски турбофолкер.... |
||
![]() |
||
|
Отдавна немаме нищо против сърбите! Даже напротив по време на ембаргото нашта контрабанда ги спаси!
|
||
![]() |
||
|
Епа зошто нас не нарекувате србомани!? Тогаш испаѓа дека вие сте србомани, не ние Вие немате ништо против србите значи ги сакате Ние ги мрзиме и србите |
||
![]() |
||
|
Е ние никой не мразиме!
|
||
![]() |
||
Oho Boho ![]() Сениор ![]() Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
|
Ми техните "историчари" са слушнали много добре песничката на Лайза Минели "Money makes the world go round!"
|
||
![]() |
||
Oho Boho ![]() Сениор ![]() Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
|
Ха, а ако шипците земат Скопjе, пак ли ново име?
|
||
![]() |
||
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
|
ееееее
айде малко по-позитивно да мислим де |
||
![]() |
||
|
Мдаааа, американската максима think positive. Преведено на нашенски - и до шия да си в го.... think positive.
![]() |
||
![]() |
||
titi ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
|
Естествено че така наречената "Република Македония" си присвоява история
|
||
![]() |
||
ntg2003 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
|
Коjа историjа? На кого истриjата
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
titi ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
|
историята я присвоявате т.нар.македонци, но не ви обвинявам защото сте едни много дълго промивани мозъчета. Но все пак един ден всичко това ще го осъзнаете.
Майка България ще ви прости, защото тя прощава на своите чеда |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 147> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |