IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Индивидуи на изминатите 2 милениуми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Индивидуи на изминатите 2 милениуми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 140141142143144 217>
Автор
Порака
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 16:57
MOZE REZERVACIJA, POD USLOV I MENE DA MI REZERVIRAS EDNA DO NEGO...EHHHH....FRAERCE, NEMA STOмечтаење
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 17:01
Moze,normalno...samo ke kazesh i op...ete goнамигнување

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 18:03
Велибор Џаровски Џаро

Што и да се каже-одвишно е.голема%20насмевка
Но мене најинтересна ми е неговата организација на концерт за “Настраданите од Кугла“. Имено, откако изгорел на комар, Џаро “лажира“ “хуманитарен“ концерт со најголемите тогашни yu ѕвезди...
И никој нема појма дека Кугла не е град, но рулет-топчеголема%20насмевка

Заслужува да биде овде, нели?

Ќе дополнам кога ќе имам повеќе време, типов е редок примерок.

Изменето од maria_magdalena - 25.Март.2008 во 18:05
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 18:18

Originally posted by mamma mamma напиша:

Moze da si rezerviram tuka na ova mesto,da napisham podocna za DINO DVORNIK...me potseti butelголемо%20гушкање

А, не може Мамма! Тоа место е веќе резервирано. А кај ти празно шише виски на маса???

Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:28
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 08:39
Anton Semjonovic Makarenko

ako nekogas vidite individua kako so petni zili se trudi da prevospita svojot naslednik setite se na ova idividua , Makarenko- i ne retko so potsmev kazuvame abe prav Makarenko si голема%20насмевка

toj bil ukrainec roden 1888 i vo 1920 stanal Direktor na Vospitno popraven dom kade bile decata se ,samo ne po terk na Makarenko , koj reslil deka nje izmisli novi metodi ( sovetsko komunisticki ) so idea deka moze da se upotrebi masovno vospituvanje na kolektivot

i taka huliganive silom i milom stanuvaa primerni gradjani na novata sovetska repulika taka narecena SSSR

Makarenko bil i pisatel osim pedagog i se ubo toa si go zapisal vo knigite koi se koristile za dobivanje na primerna mladina

zasto ova go napisav- zatoa sto sakam da prenesam nekolku negovi misli

Dali sakas ili ne ne, nekade pripagjas,  Kolku mnogu pripagjas zavisi samo od tebe.

Ocekuvana srekja e motor na covekoviot zivot

Ako sakate so sigurnost da otruete svoe dete, dajte da se napie golema doza na sopstenata srekja

Mladina ne e losha , loshi se samo vospituvacite

Ljubovta e mozna ako dush*te se oddeleni, ako slucajno se spoeni izgleda ljubovta nema da ja bide

Ucenjeto moze samo so zborovi, vospituvanjeto samo so primeri

Изменето од mikus - 26.Март.2008 во 08:48
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 21:44
ROBERT NESTA MARLEY

vo Sv Ana na Jamajka roden e kotle Robert koj go vikaa BOB
kako so biva tamu vo Jamajka osim trcanje , bob i peenje nemalo nisto pa maliot Bob nesakal da trenira bob i se turil na peenje i svirkanje

gi obozaval drugite crnji kako REY CHARLES  no pocnal da tera toa svoe i
ipeal "uste eden fildzan kafe" so pokazuvalo deka e crnja kako kafe i textot asociralo na kotle i toa dosta izgoreno- no taa pesna skoro nikoj ne ja znae

i taka se turil na eden cuden ritam koj zvuci nekako " ACA ACA ACA"  i go narekoa Rege

zamina za Amerika i tamu na tova belite amerikanci im pokazal so e toa
ACA ACA ACA  i tie zacudeno go prifatija i pocnaa da se nisat vo toj ritam

nikoj ama nikoj nema na ovoj beliot i crniot svet koj ne ja znae pesnata
NOU VUMEN NO KRAJ

a za WAR i revolutionda nezboruvame

no kako so biva so tupoglavite jamajcani koi nemijat kosa 4 godini i 10 meseci si tova pusat marijanka i turat LSD vo veni taka nasijot BOB si pocinal sega dalecnata  1981 no ne od predrogiranost zatoa so si bil naviknat nego na tumor vo glavata

i taka bi sakal moi prijateli eden den pak da si ja slusnete

prekrasnata legendarna pesna koja spagja vo 100 najgenijalni dela va vekov
NO WOMAN ,NO CRY    плачење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 23:47
Rezervacija-popolnetaтрепкање

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 00:37
REZERVACIJA

rezervacija e pizdarija koja individui ja izmislija demek da ne se guzvam kje si rezerviram po telefon telefax i sega najnovo po internet

jas naprimer po internet
si rezervirav eden apartman vo hotelot ROYAL na Tahiti i karta za Shikansen od Nagoja do Kjoto za 18 septemvri 2009

mozes da si rezerviras i mesto za brob so zakup pa kje si go gledas mestoto ko da e vazno kade kje zamines a nekoi i si rezervirat mesto vo DAL MET FU
da jadat pica na raaaaaaaaaaaaaaaat

no najinteresni rezervacii se let za mars i za nekoi drugi mesta kako so e
karti za natprevari vo NBA liga za 2013

no rezervatori vekje znaat deka niso ne e bez pari poznavajki ja srpskata
DZABE  NEMA NI KOD BABE pa denes rezervacii se naplakjat i toa nekogas debelo

TAKA DA RAZMISLITE KAKO REZERVIRATE

NO PRVO REZERVIRAJTE ova SABOTNA NOKJ KAJ VASATA DEVOJKA, VERENICA ILI ZENA KOJ SO misli deka ima

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 00:53
Neznam jas toa... nishto..ne me interesira
jas si go plativ shisheto viski za rezervacijata плазење

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 18:32

Originally posted by mamma mamma напиша:

...So svojot outfit i frizurata nalikuvashe malku na Morrissey od The Smiths...

Mamma ма! Како можеше ваква споредба да ми направиш!
Мислам... го поштував многу дечково и го слушав "кога беше модерен", ама со Morrissey ноу веј !!!!

Сега јас тука резервирам !   

Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:28
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 18:42
Eeeee,sega...pa imashe ista frizura edno vremeнамигнување
A ti...za rezervacija.....stavi shisheплазењеneka e i vino-nemora viski

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 18:51

А не Мамма, па мене резервацијата всушност ми беше за овој дечко!

Го "видов" пред некој ден и си викам ај да го стаам во Индивидуи!

Ептен заслужува место, фаца е - Johnnie Walker

Он у ствари има многу пријатели! Мене ми е само обичен познаник! Инаку не го дружам!

P.S. Гарант го има и некаде понапред, не сум проверил! Ако е така извенење!

Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:27
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 19:34
Johnnie Walker

predlagam da otvorime edna flasa i da go proslavime vleguvanjeto na mamma vo moderatorskiot tim намигнувањеголемо%20гушкање
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 19:45
Samo...kulturno-ve molam...ova e kulturna temaнамигнување

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 140141142143144 217>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,453 секунди.