|
Најпопуларни стилисти за коса -фризери |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
паа,...... 1500ден за коса......... не би рекла.... има гладни и болни во светов подобро нив да им ги дадам парите,.... отколку за да си направам фризура која пази,....... ќе ми стои два дена........ повеќе од 500ден...... не давам.........
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1500 за фризура платив само кога правев свадба и никогаш повеќе.
Сега се шишам за 300 денари па и тоа ми е многу за шишање. |
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А како не ви е онака шубе да речам кога фризерот/ката ви ја кубат косата, мене само ради тоа не ми се оди на фризер, после ке излезе дека наместо да шиша она депилира пола коса ке ти падне од таквиот груб третман...а повеќето фризери се такви |
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
iva_hot69
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja idam u dior i zadovolna sum
|
|
јас
Нов член Регистриран: 11.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najdobra reklama e narodot!decki,ajde da mi pomognete,kazuvajte kaj da se sisam i farbam vo skopje?koj od kogo e zadovolen?posto ja nekako se zaebav i sega si sedam ocajno doma,a se pojavuvam pred gosti so kapce
|
|
јас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas koa se vidov izgledav vaka a frizerot vaka:
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сретен Костиќ.......
|
|
јас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а кај се наоѓа?
п.с нова сум во Македонија али фала ти најмногу! |
|
јас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OK,ја сега ја видов темава дека била од порано,али ми помогна ептен секој коментар!решив да не се шишам више хаха...диор најверојатно ќе идам па ќе ви пишам опет
thank u all! |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i shto sega
hm.... na zdravje frizura ... nova ...ako ja napravish... |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskreno ne mi se davaat 1500 den.za edno sisanje..inace mislam deka Sreten e eden od pokvalitetnite frizeri..
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не реков дека сум дала 1500 за шишање...дадов 1500 за фризурата за свадба.
Инаку, долгомесечната потрага по фризерка со која ќе најдам заеднички муабет конечно успешно ја завршив. Замислете,цело време лутав навака-натака,а одговорот ми бил пред нос-т.е. салонот пред зграда.Комплетниот третман за шишање-само 350 денари,а задоволството бесплатно. Лично,јас не сум слушнала сеуште некој да наплаќа 1500 за шишање,максималната цена што јас ја знам е 800 денари. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...АНЃЕЛКОСКИ!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Мишичасти
Група Регистриран: 01.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Другар ми Јозо...Брицо-триножицо- Мр. Хилтмен... пошо имат три нозе.. жени навалете.... 30 бона у панталона..
Иначе бербер Јозо--упсс стилист(по скопски) ме средвит ко умпрофорец еднуш месецот за 100 денари. Со то добивам 2 кафиња турски- џиџит благи и 4 сати чашитлама муабет.. после тој третман знам кој на кого му дал со аванта, која со кого се издупила, фордон колку евра е и кој со кого ги трампале колите или становите... Е ова е бербер... а тие скопските...лол Иначе стилистичкото студио се наоѓа во Крст-Џамија Охрид сити- мојте да најте по пат по бокли сокак се- од ганџа, к*рви, ЛСД, кока, коли крадени и трактори фергусон- дури стигните до студиово...лол |
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |