![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546 360> |
Автор | ||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...znam deka princovi na konji nema..............kade isceznaa??????tolku malku se bara od niv a se pomalku toa znaat da go pruzaat(strasna rabota)
![]() |
||
![]() |
||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
|
Znam deka bevme super,a i ,kojznae...eden den...!
![]() |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
||
![]() |
||
iva_hot69 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
|
znam deka premnogu spiev denes
|
||
![]() |
||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|
znam deka si igra so mene, a sepak mu go dozvoluvam toa
|
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
.......princovite gi nema ama KONJITE se tuka
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
........hmmmmmmm ![]() ![]() Se vo svoe vreme ![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
.....НЕ СИТЕ ДЕНЕШНИ ПРИНЦОВИ СЕ ВО ЈАКИ КОЛИ И ВО КОСТУМИ!
..А ЗА БАРАЊАТА,!!!...ПА И ТОА МАЛКУ ДЕМЕК ШТО ГО БАРАТЕ,ЗА НЕКОЈ Е ГОЛЕМО КАКО ПЛАНИНА(СТРАШНА РАБОТА)
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
znam deka mazite doagaat od Mars ,a zenite od Venera
![]() ova e edna fenomenalna prestava koja veruvajte kazuva poveke od vistinata
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
znam deka ne e vrat,...tuku,.. shija!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Mangup ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Март.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 19 |
|
znam deka i vikendov nema seks
![]() |
||
Viva la Revolucion !!!
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Знам дека утре сум наебал
![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Вториот дел од денешниов ден ќе ми помине срање! Ќе мора да стиснам зуби ![]() |
||
![]() |
||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
znam deka mojot princ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
знам дека треба да пијам апче
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |