|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 651652653654655 1869> |
Автор | ||||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne razumem, mala fusnota ako moze |
||||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
фала |
||||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...ne se razbiram u astrologija do tolku...se razbiram u zeni, eve ti imash sozvezdie samovilsko na temava-IQ e delicate ko tebe...slichna ama ne ista...posho ona e pomlada i kaj nejze seushte preovladue znakot Rak ali osekam deka ke bide opasna Vaga posle 26-27 godini, a ti si veke pod vlijanie na Vagata i toa bajagi, mi treba samo tri-chetiri posta za da prepoznaam zena... |
||||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
upoznajte se luge...jas si odam..leka nok
|
||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
jas slichna so realna????ne zezaj i podznak sum devica rezhiserche
|
||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...cao baba, mapraj i na snaata nesho blago, ke te saka poishe taka... |
||||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
а тоа значи |
||||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
....mila sto ima vrska...ne unistuvaj filing....
|
||||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...izvini za greshkata, se si mislev deka si vaga u podznak, nesho sum se pobrkal od mnogu-vaganje...sorry...znam deka si Rakche de... |
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
.....granny ne napusta...leka nok i gusni go Sam....i poleka , nezno sepni mu deka si Mega Star |
||||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...ne prai trikoi...toa znachi provokacija-praenje na demek neznam i sharm...toa... |
||||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
tuuuu ti pa za site mislish deka se vaga vo podznak, toa pusta zelba nekoja golema |
||||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...meraklija e po vagi i vodolii...
|
||||
Внеси реплика | страница <1 651652653654655 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |