|
Јанко-Јади Бурек |
Внеси реплика | страница <1 910111213 40> |
Автор | ||
p.stojkovski
Нов член Регистриран: 29.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Janko-toa e uste eden licemer - takanarecen patriot Makedonec koj ja koristi sekoja nemila situacija za Drzavata za da zaraboti pari na cuvstvata na gledacite od prodazba na telefonskite javuvanja i SMS poraki. Mi lici na pitac legnat na ulica koga gi prebrojuva parickite i vredno gi golta site plukanici na svoj esap. Ne zatoa sto mora, tuku zatoa sto veke se naviknal na niv......pa ne gi ni cuvstvuva.A toa e i nivoto na poveketo nasi televiziski kompanii.Pa posle grcite ni bile vinovni...ha ha ha - gilikni me da se nasmeam.
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
BRAVO..SEKOJA CEST NA KOMENTAROT..SE SLOZUVAM SO SEKOJ ZBOR |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...sea cekam Dzingo da izleze od koalicijata... i posle otvoram kladilnica... shto ke pravat Latas=Janko...najsmeshen mi e shto neshto Janko nash-golem maz ja zasaka i onaa crn-bel bumbar...
|
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леле не знам, ама не да ми е антипатичен човеков. А како што гледам ретко кој го поштува...
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....POSLE EMISIJATA SO LATAS....VEKE E SERIOZNO ODVRATEN,TROTOARSKI NASTOEN....DEMEK COVEK OD NARODOT VO BORBA PROTIV NOVITE NEPRIJATELI..PRED SE VNATRESNI,OLIGARSI,TAJKUNIVEKE I NE SE TRUDI DA BALANSIRA,KAZA DEKA E NA STRANA NA PREMIROT,A PREMIEROT NE E APOLITICNA LICNOST,SE PRODADE ZA KOZNA FOTELJA PC SO PODOBRA REZOLUCIJJA I PAR BUBNJEVI....I STO E NAJSTRASNO...TAKVA MARIONETA KAKO NEGO SE PRAVI COVEK OD BOGA...DURI NEGOVOTO "SILUVANJE" SO RAZNO-RAZNI CRKOVNI LICA VO EMISIJATA SE POVEKE MI LICI NA VERSKI FANATIZAM,VO SLUCAJOV...HRISTIJANSKI...STRASNO SO eden zbor |
||
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Стварно мора да го "приберат" дечково кај што му е местото! Ај што тресе, у реду, тоа си е за него, ама ептен вреѓа луѓе! |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дечкото си е 'прибран'...на место...кој сака нека го гледа
а кој не...нека си гледа...Discovery..........
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас не го кажувам ова ради мене! Си гледам јас Discovery! Тоа го кажувам за тие што се јавуваат и тие што го гледаат! Не можам ни јас да пазам кога ги мотам каналите да не налетам на некој будала! |
||
rebeka
Сениор Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok mi e emisijata ama ne ja gledam
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve mu pistol...toa debelo trkalezno iritantno topce neka si poresudi samo
...|..____________________, ....../ `- -_________________| Süssssssssssss ....../_==o;;;;;;;;_______/ .....), ---.(_(__) / ....// (..) ), ----\" ...//___// ..//___// .//___/ |
||
|
||
JASEN
Сениор Регистриран: 07.Септември.2007 Локација: Qatar Статус: Офлајн Поени: 95 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa si e negov stil i shto mozjeme protiv toa? Nishto. Toa si toj.
|
||
.....NE SVRTUVAJ SE SINE!!!!!!
|
||
ivi
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PORANO GO GLEDAV,AMA MNOGU ME NERVIRA,NE IM DOZVOLUVA NA LUGETO DA SI KAZAT SVOE MISLENJE DO KRAJ.ME NERVIRA TOA STO GI ISKLUCUVA,STO NE GI SLUSA DODEKA ZBORAT,SI CITA VESNICI ILI CITA NESTO NA INTERNET.MNOGU MI E ANTIPATICEN,SE PRAVI PAMETEN,A NE E SVESEN DEKA MNOGU LUGE NE GO PODNESUVAAT.
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |