IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 650651652653654 1869>
Автор
Порака
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 02:14
Originally posted by IQ IQ напиша:

Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

vikash well ne e ni samovilara a? moze kjotek da izedam, ako e zabranet vlez za samovili
...od mene nema takvo nesho da viish, inache kako gravcheto???...dobro e???голема%20насмевка

nema gravche makaroni ako sakash samo

...abe za tvoeno gravche sho go konzumirash sekoj den te prashav, ali nema veze, on dal je dobar...toa samovili Shtipska...i fakaj sea nekoj cvet da te krstime u cvekarava-Veseli Cvetoi...плазење

...blue-orchid...???трепкање
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 02:14

Originally posted by realna realna напиша:

Originally posted by granny granny напиша:

zdravo realna

Здраво....среќна granny...
...aj zdravo realna, hmmmmmmmmmmm...shom si realna mora da si nesho Vaga ti u znak ili podznak...mmmm???трепкање
nova tegla honny?
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 02:14

aj zdravo realna, hmmmmmmmmmmm...shom si realna mora da si nesho Vaga ti u znak ili podznak...mmmm???трепкање

во подзнак ..од кај ме сети
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 02:15

aj zdravo realna, hmmmmmmmmmmm...shom si realna mora da si nesho Vaga ti u znak ili podznak...mmmm???трепкање

ljubitel na blago
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 02:15
Се сеќаваш ти.
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 02:16

...neam pojma...плазење
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 02:17
well kako ne be ushte ja blu da sum, malku gi ima ovde

jas sum si samovila Darling i sea ne mi meshaj cvekinja

ova do petok ke vazi, posle ne

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 02:18
davas darling na licitacija?
Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 02:18
...Well...

се разбираш во астролигија сигурно но така од прва да ме сетиш баш интересно....инаку сум рак..знаеш ли нешто за таа комбинација
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 02:20
prevrti solja prvo
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 02:20

neeeee, samovila ke bide OUT (ako ne se predomislam, ama veruvam deka nema)

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 02:20

...Well...

се разбираш во астролигија сигурно но така од прва да ме сетиш баш интересно....инаку сум рак..знаеш ли нешто за таа комбинација

Многу лоша комбинација.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 02:21

neeeee, samovila ke bide OUT (ako ne se predomislam, ama veruvam deka nema)
opravda nik
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 02:25
http://www.astrolook.com/

Еве ти Реална.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 650651652653654 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,361 секунди.