|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 649650651652653 1869> |
Автор | |||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
.....seuste ne najdov adekvatno....za site sto se fativ pukaa koga ke se poglednev.... ....mislea deka za mene kupuvam.... |
|||||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
тепа свекрви и така натаму....
|
|||||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
vikash well ne e ni samovilara a? moze kjotek da izedam, ako e zabranet vlez za samovili
|
|||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...chovek sa 1000 lica... |
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...od mene nema takvo nesho da viish, inache kako gravcheto???...dobro e??? |
|||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
....i bez celofan....se izligavi i mu se skina.... |
|||||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Здраво....среќна granny... |
|||||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...of lele, site so istive muki, abe teshko se pogodue mlada nevesta nova kuka, znaesh ona dve zeni u ista kuka i zena u brod, nebiva-popast...ali toae sho e, postara si popushti-ama ne nervno ziti sve, da ni bidesh vaka vedra i ponataka, a od mene za odgovorov imash torta od Kanela po tvoj izbor,,,zasho si fer i iskrena... |
|||||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
nema gravche makaroni ako sakash samo |
|||||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...aj zdravo realna, hmmmmmmmmmmm...shom si realna mora da si nesho Vaga ti u znak ili podznak...mmmm??? |
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 649650651652653 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |