|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 648649650651652 1869> |
Автор | |||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...everybody loves granny...
...smeni si go potpisot granny tuka se sade cvetoi-narcisi, ko na nekoja komemoracija e... |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.....mila moja....Narcisa i Narcis se avtorizirani....imame avtorski prava na tie dve tituli i ne moze nikoj da se narekuva taka.....there is only one Narcis and only one Narcisa.... |
|||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....ne denes se utnavme....jas ogledala kupuvav....za podarok....
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
aaaa da nemate kuche? |
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...baba edno pitanje, ama da si kazesh poshteno, dal ti se pogodiva snaine ili zezaat malce...aj kazi si sea...
|
|||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не е тоа зараза туку лесна нога се вика.
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....imame...kako ne.... |
|||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ne be ova e cvekara, ne e ovchara...nit pa samovilara, ovdeka eventuelno nekoj zalutan pajak moesh da najdesh, ne se plashi, aj ulazi... |
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Маче имаме.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 648649650651652 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |