|
Ангелско Пеење |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | ||||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ti zivees blisku do toj manastir ama mozam da se kladam deka vo nego sum provel povece vreme od tebe a marketing hahahahaha ne treba marketing za cudata bozji efendija inaku Makedonija e lulka na hristijanstvoto jas toa go veruvam i ni ti niti pak nekoj drug moze da me razubedi. Manastirot Sv.Jovan Bigorski ima bogata istorija tolku bogata sto ne mozes ni da zamislis, toj bil tuka uste pred da se doselat tvoite pradedovci i jas na niedno mesto ne navrediv nitu djazmija nitu pak nekoe vase ubeduvanje zatoa te molam ne vredjaj gi mestata koi za nas hristijanite se svetinji, inaku ne e samo Sv.Jovan tuka se uste mnogu manastiri i crkvi nasekade niz makedonija koi verno i dosledno ja cuvaat tradicijata (popovite mani gi na strana) Plasonik, Kaneo i Sv.Djordije i red drugi site tie se svedoci na toa kako hristijanstvoto se rodilo i se sirilo niz evropa bas od ovaa malo parce zemja na koe sega i imeto sakaat da mu go zemat .... |
||||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Баш мие мило што често си го посетувал тој Манастир,можеби сме се сретнале,но ,не сме се познале. Инаку далеку сум од помислата да го вреѓам Манастирот,јас го напаѓам суеверието кое му се припишува нему,напаѓам нешто што се етикетира во име на верата,а што не е така.Па ти мисли си како што сакаш.Тоа е твое право. |
||||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Sueverieto go napdjas a zasto koga toa ne e tvoja religija, toj manastir ne e posveten na religijata vo koja ti veruvas, etiketata koja jas ja stavam ja stavam na hristijanskata vera ... |
||||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Sueverieto go napdjas a zasto koga toa ne e tvoja religija, toj manastir ne e posveten na religijata vo koja ti veruvas, etiketata koja jas ja stavam ja stavam na hristijanskata vera ...
Ок,тогаш те оставам со твоите размислувања.. |
||||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Blagodaram |
||||
Give me your secrets
||||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ete, shto ubavo se razbirate...
|
||||
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Може ли Темплариус да објасниш зошто ја сметаш Македонија за лулка на христијанството?
И имам уште едно прашање, во врска со светите места. Зошто има свети места? Ако Господ ја создал Земјата, тогаш не е ли целата Земја свето место? |
||||
It’s just unbelievable how many people think their version of reality is the only one that exists.
|
||||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Makedonija e lulka na hristijanstvoto zasto za toa postojat nepobitni istoriski i arheoloski dokazi...A za svetite mesta ce ti odogvoram za prasanje i ludjeto se stvoreni od boga pa zasto togas nekoi se ruzni i hendikepirani a nekoi se ubavi..... |
||||
Give me your secrets
||||
ShumadinChe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Izvinete. Koga Sakate Da Zakazhite. Jas Sum Toj Sho Prv Ke Dojdam Kaj Manastirot I Ke Slusham Da Vidam Dal Ke Peat Angeli.
Posle Sredbata Nesakam Pripravanja. Ama Vaka Ama Taka. Ima Li Nekoj Hristijanin Koj Saka Da Zakazhi ? |
||||
Nothing Remains !!
|
||||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Jas ... |
||||
Give me your secrets
||||
ShumadinChe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Daj Kazhi. Koga Da Se Vidime Ushe Utre Ke Dojdam Skopje. Ako Nemat Angelsko Peenje Togash Sho ? Изменето од ShumadinChe - 28.Март.2008 во 01:51 |
||||
Nothing Remains !!
|
||||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ne mi e jasno sto ce pravis vo skopje koga peenjeto se slucuva vo Sv.Jovan .... inaku utre sum zafaten moram da go sredam moeto evangelie no nekoj drug den ce ti javam ce se dogovorime.... |
||||
Give me your secrets
||||
ShumadinChe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Sigurno. Samo Da Bide Pred Krajot Na April. Ako Pak Nema Peenje. Togash Golem Stram, Rezil, I Golema Laga od Vasha Strana Na Forumov. |
||||
Nothing Remains !!
|
||||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Abe koga jas go otvoram moeto evangelie peenje sigurno ce ima veruvaj mi a i bratijata na manastirot ima nekoi posebni evangelija za peenje dusa dale.... |
||||
Give me your secrets
||||
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |