|
Која е најисправна религија? |
Внеси реплика | страница <1 1718192021> |
Автор | |
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
in one god we believe
|
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
osven ako nema vtor ili
tret |
|
|
|
the king
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 458 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veruvaj nema...
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas veruvam no za drugi ne sum siguren
|
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти веруваш во...? Кој е за тебе единствен-а кој втор или трет? |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
mudzahid
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 818 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересна тема
Па зарем очекувате, да дојде некој и да каже дека поисправна е онаа вера во која тој не верува. |
|
И НЕ СЛЕДИ ГО ОНА ШТО НЕ ГО ЗНАЕШ.
И ИЗБЕГНУВАЈ ТЕ ГОВОР ЛАЖЕН. |
|
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тој бил син на татко му,а татко на своите деца.Нема што многу јак штос.Сега супер ми објасни за Тројството. Море постар брате ти овде зборуваш за три сосема различни личности: 1. за Татко ти-на кого му си син, 2. За тебе лично-кој имаш синови 3.за твоите синови-на кои ти им си татко. Значи зборуваш за сосема три различни личности:таткоти,ти,твоите деца. Е кажи ми сега како овие три работи кои ги посочи можат да бидат ЕДЕН? |
|
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|
postariot brat
Сениор Регистриран: 20.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas..........
-Jas sum mu sin na Tatko mi, i toa e fakt i za mene i za tatko mi i za sekoj koj ne saka da tera inaet po cel den Jas .............. -Jas sum im Tatko na moite deca i toa e fakt za mene i za tatko mi i za zenami i za decata i za sekoj koj ne saka da tera inaet po cel den. - jas sum Eden, ili ti mozebi ne se soglasuvas so toa. Edinstveno ne sum jas i vo tatko mi i vo moite deca zatoa sto jas ne sum Gospod, no zaedno so niv vo verata vo Isus jas ne samo so moeto semejstvo ami jas i so site Hristijani sum Eden vo Boga. Изменето од postariot brat - 27.Март.2008 во 01:29 |
|
Od iskona, do denes, a i vo vecnosta sekogas so nas e postariot brat Hristos, zosto se smiluva na nas i ni dade sansa da poveruvame, i da se nareceme ceda bozji.
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postariot brat ubavo objasnuva zasto e tolku tesko da se svati ...tolku e logicno......
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikoj ne go usporuva toa, ama sto ima toa vrska so Bog! |
|
ISLAM VJERA ISTINE
|
|
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto toa....... za Tatko, Sin i Vnuk???? Koj ne bi go sfatel toa |
|
ISLAM VJERA ISTINE
|
|
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro ti kaza bratot efendija,no ti sakas inaet da teras,no ne e problem!!! Eve vaka,kazuvas deka si Tatko na tviote deca,Sin na Tatkoti i Maz,no sepak si Eden,Postar brat!OK!!! No vaka sega Postar brate,Ako ti si dosepnis nesto na Samiot sebesi,Neli treba toa nesto koe ce si go Dosepnis na Samiot sebesi(bilo so)Treba da go znais i kako TATKO I KAKO SIN I KAKO MAZ,Poso sepak si Eden!!??? Na pr:Halid ibn Velid e Musliman,ova koga ke si go dosepnis,ke go znaes i kako Tatko na Tviot deca i Kako Sin na Tatkoti i kako Maz na Tvojata zena...Dali sum jasen!!??? Neli postar!??? Изменето од Halid ibn Velid - 27.Март.2008 во 01:36 |
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e za tatko sin i vnuk....ne si sfatil
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
postariot brat
Сениор Регистриран: 20.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa jas za sebe ne tvrdam deka sum Bog, Ama bog vo koj jas veruvam e semokjen i moze se i moze da bide se, pa i vo isto vreme da bide i angel, i cuculiga, i sonce i oblacinja, i Tatko i Sin.
|
|
Od iskona, do denes, a i vo vecnosta sekogas so nas e postariot brat Hristos, zosto se smiluva na nas i ni dade sansa da poveruvame, i da se nareceme ceda bozji.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |