|
Гатање на карти или кафе |
Внеси реплика | страница <1 678910 17> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga bev tinejdzerka...kako gi lazev drugarkite....
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj lazel,....pak laze!,...nema odviknuvanje!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sega im pravam NES..
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле Мамма, резил! И мене дури ме засрами! Затоа јас не верувам! Преваранти еден куп! Не, не си била ти крива - Populus vult decipi, ergo decipiatur! - Луѓето сакаат да бидат измамени, затоа измами ги! |
|
Fantastic Lady
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2008 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si bil eden kral,,koj otkako razbral od svoite slugi za eden chovek koj "navodno" mozhe da ja predviduva idninata...reshil da go vikne vo negoviot dvor...
i taka pochnale noke da se shetaat niz dvorot na kralot,,,i sega chovekot pochnuva da mu zboruva na kralot za idninata gledajki vo svesdite... no kutriot gatach pred sebe imal edna "dupka"..i shetajki ne ja gledal i se "frlil" vo nea,...I Kralot togash mu rekol: GATACU--KAKO TOA TI NE ZNAESHE SHTO SE NAOGJA 2 METRI OD TEBE,.,A KE ZNAESH SHTO KRIE IDNINATA... |
|
Write your name in kindness, love,nd mercy,nd leave behind you a monument of virtue that the storms of time can never destroy.
|
|
MusketaR
Нов член Регистриран: 12.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...:::My Life My Rules:::..
|
|
Fantastic Lady
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2008 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Write your name in kindness, love,nd mercy,nd leave behind you a monument of virtue that the storms of time can never destroy.
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ne
se razbira AJ STISNETE ZELBA |
|
Doesnt Matter
Нов член Регистриран: 28.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VERUVAM SAMO KOGA MI GLEDA NEKOJA POSTARA I POISKUSNA LI4NOST,A NE NA SEKOJ VTOR!!!
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
ZVEZDA
Нов член Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne 100% retko mo0ze dami pogodat
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ги лажев другарките...ама затоа пак,знаејќи што "мака ги мачи"-што филмови изрежирав |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ееее што имам една школска, ми виде еднаш трудна во фамилија, малку ме шекна, ама после излезе дека братучетка ми стварно била трудна па некако се извади...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more edna zena sho mi iznakaza, auuu, do sega se se ostvari i mi kaza togash, ke te pokanat mnogu naskoro na svadba od mashka strana i koga otidov doma mi stigna pokana za sadba istiot den od mashka strana normalno sluchajnost ili sho?...
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |