![]() |
|
Задоволство или разочарување |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 12> |
Автор | |
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...................najgolemo zivotno razocaruvanje mi e.................promaseniot brak.............za zal ne po moja vina..................
![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
podobro promasen brak otkolku promasen zivot vo brak
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
--------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
jga
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
e mene mi e zadovolstvo da dremem do kasno pred pc, a razocaruvanje mi e koga kje mi tekne deka sum sabajle na rabota
ama jas ne sakam da sum razocarana, pa na taa misla za rabotata i pravam "block this user"
![]() znaci mi ostanuva samo da sum si zadovolna
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Razocaruvanje se dozivuva koga ocekuvas da ti se sluci nesto dobro, a ne si rabotel dovolno za da go ostvaris toa...leleee serenje...pa koj saka da se maci i na krajot pod uslov da go dobie, na nos ke mu bide
|
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
razocaruvanje e neso sasim drugo
toa e neispolnuvanje na ocekuvanjata so se ocekuvanja pogolemi toa razocaruvanje e poglemo znaci pravoproporcionalno zadovolstvo e kjef i nee sprotivnost od razocaruvanje nego e vo sasim druga konotacija da ne go tupam mnogu sprotivno od razocaruvanje e ispolneto ocekuvanje Изменето од mikus - 27.Март.2008 во 00:45 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Zadovolstvo koga se soblakate goli i taman ona...znaes...urla alarmot i nekoj ti ja krade kolata, a ti nema sansi da go stignes
|
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
kogo??? mislis deka kje go stignes i bez namera da se fukas? |
|
![]() |
|
Toa so kolata bese nezadovolstvo...malce ovcite mi se razbegaa
|
|
![]() |
|
jebi ga koja mesto ovca si mu go prodal na pandurov sarplaninecot ni toj ni ti ne ste primetile razlika |
|
![]() |
|
- Babo, daj da ti go bapnam
- Lele, vnucko pa ti si poludel, ke te kazam na tatko ti. ....... - Dogaj, be vamu mocko eden, sto si i zborel na baba ti ! - De be sto vreskas tolku, ti cel zivot ja ebes majka mi, a se bunis sto sakam da i go bapnam na majka ti |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |