![]() |
|
Дали погледот значи нешто? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 28> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poradi mojot pogled me mislat za manjak
|
|
![]() |
|
ANGELCHE ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
JAS LICNO MISLAM DEKA POGEDOT MOZE DA ZNACI AMA NE SEKOGAS
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja samo u cicki i u gz gledam koga razgovaram i fantaziram sto li ima vo megunozjeto
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
e bogami za tamu nekogas moze i da se iznenadis
![]() ![]() ![]() 21 vek e
|
|
apce
|
|
![]() |
|
E moze, zatoa ne otvoram sekade
|
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
ne se soglasuvam...............!!! |
|
![]() |
|
iva_hot69 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
ima razlicni vidovi pogledi,zavisi koj kako ke gi desifrira
|
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Moze da zna4i,zasto da ne?Megjtoa ne vo site slu4ai.Definitivno se soglasuvam so iva,zavisi koj kako gi svaka pogledite....
![]() |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
значи како не значи............
сите приметуваме кога некој ни шета со очите по телото.. и кога на пола разговор те прекинува:Од кај си ги купи панталониве???? ти си викаш......мори кромпирко слушај шо ти зборувам,не ме анализирај..(ама секако ќе и кажеш) сакав да кажам дека сепак може да се прочита кој и зошто те гледа |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
За мене погледот не значи ништо......како сака нека ме гледаат....јас сум тој и не можам да се сменам......а и јас слабо гледам....на друго место освен во очи со оној со кој што зборувам.
Изменето од Палестинец - 04.Октомври.2008 во 03:50 |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Poradi mojot pogled mnogumina izbegale,a ne znacese nisto strasno...samo mislite mi bea na drugo mesto
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
fcwizard ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
zavisi kakov pogled. dali mod tipot na "lele gledaj ja p**kava" ili pak "vidi ja grdotijava"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Зависи кој поглед оној манијачкиот или оној другиот
![]() |
|
![]() |
|
Gledam direktno vo oci i ja drzam podolgo vreme za raka otkako ke se pozdravime upivajki go sekoj nejzin zbor. Spored rezultatite izgleda mi e pogresna taktikata
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |