|
Жена со мадиња или кукла??? |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Konecno nesto pametno
|
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I dvete opcii se glupavi ekstremi. |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
iva_hot69
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zena se znae kakva treba da bide...ubava,sredena,doterana,emocionalna,....ne mora da znaci deka ke bide praznoglava ako gi ima ovie osobini.... a zena so "madinja"-licno ja ne sum zapoznala... |
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A sega treba da se pretpostavi ili zakluci deka prvata opcija bi bila grda...a vtorata ubava posto pudra e u pitanjeznaci nekoja sto demek glupava ama ubava...pogresno formuliranje na rabotite...no kako i da e moze da se sluci cvrstata so madinja da bide cvrsta navistina ama so pogresen stav znaci cvrsta i tvrdoglava kako magare inaetlivo i glupo...a vtorata moze da bide ubavka i pametna ama ednostavno da ne se pogodila kavgadzika i sto sega taa bi trebalo da ja nareceme bez madinja???? odnosno poglupavata varijanta....
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
Дафи
Група Регистриран: 20.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Грешно си ја протолкував темава...добро е што отворив да видам што е уствари
Празноглава НЕ...така да другата опција, колку и да е лоша неможе полошо од она |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe toa prvoto mnogu mi se sviga..samo da ne me sfati nekoj pogreshno so toa testisite..si imam dve i dovolno mi se....
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А јас мислам дека најдобрата жена е некаде маѓу двете наведени опции... само без мадиња!...
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zena so madinja NEMA!
tuku, ima, samo, papucari !! |
|
You live only ONCE!
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima, ima...trazi malce podlaboko
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tisi izgleda najgolemiot papucar,
tuka stom samo na , k*rot ,misliss! |
|
You live only ONCE!
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro de, ne sum ja kriv ako nemas race
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a kukla so madinja betmen
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Muskodanka neku...ke rece nekoj deka sum sovinista, ama koa ke vidam zensko obezbeduvac mi se povraka
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |