|
Зш мажите се покрути емоцијон. од жените |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | ||||||
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
za gorniot post
|
||||||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
...Irenica, aj ne plachi sea...tvoe mislenje si e ova samo i nishto poveke... |
||||||
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
tocno taka.............taka se vospitani od mali,da ne ja pokazuvaat svojata vnatresnost...............abe turskovo,epten ni gi zafrknalo balkanskive mazi................ .............fala mu na boga ima nekoi koi se oporaveni........... |
||||||
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Blagodaram za razbiranjeto! |
||||||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
||||||
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Pa jas vo poveke postovi rekov deka kazuvam moe mislenje i ne se obiduvam nekomu da mu go nametnam! |
||||||
|
||||||
Irenica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Sekoja cest na isklucocite neli.Zalno e sto turcite otidoa napred,a nasive ostanaa so starite naviki |
||||||
|
||||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
...naveduesh na svoe mislenje vo postot... |
||||||
Irenica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ne naveduvam ,toa samo ti pogresno me tolkuvas |
||||||
|
||||||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
...ne te tolkuvam pogreshno, te naveduvam na prav pat... |
||||||
Irenica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Auuu milo well-ce ,blagodaram od srce sto me naveduvas na prav pat A jas zabludena |
||||||
|
||||||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Е то ти не е точно баш!!!! Е кај мене во друштво сите сме другарчињава изгледа по твое западњаци, а по нашки папучарчиња. а?? Да си го поставиш детето пред се, тоа е нормално за мене. Па колку приказни јас сум кажувал навечер за пред спиење, па колку ноќи непреспани затоа што било болно со температура итд итд. Стереотипите за балкански машки се повеќе во главите на некои жени,отколку што ставрно ги има, ми се чини мене, можеби си грешам, јас кутриот!!!!1 А за емоционално кој се повоздржани, е баш вака мене ми се гледа дека некои жени се исто крути емоционално како и некои машки!!! А подалеку бегај од емоционално воздржана жена! Машкото ајде демек се прави нешто пред другите ко јак маж и тооо, ама жената што е таква што таа покажува!!! А дека има повеќе такви машки, тоа да, се согласувам!!! Аман више тој запад, па си имаме и ние телевизија ако не друго, па си гледаме , па се учиме и тако даље!!! И на запад не е баш така ко што мислиш ти, ама ај, нека биде!!!1 Изменето од којсумјас - 28.Март.2008 во 11:15 |
||||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Mazot mora da bide tvrd vo sekoj smisol zosto mekosta e kako otrov koj gi paralizira site ostanati segmenti
|
||||||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
apce
|
||||||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Zasto se pomaterijalisti.
|
||||||
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |