|
Кој ја присвојува историјата? |
Внеси реплика | страница <1 3940414243 147> |
Автор | ||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не сме меняли нищо никога. затова и ни има до ден- днешен. Не ке и да смениме. Турците не са проблем. |
||
Aminta2
Сениор Регистриран: 11.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 361 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А бе каков кнез, Борис бил хан, а потоа се покрстил и му дале да биде кнез. Само што Татариве го слават како цар. |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, посмъртно . Според заслугите му. Па бил е цар отсекаде.
Само византийците не са му го признали. Но син му, ееееех, ке им разкаже играта на ромеите. |
||
tanas3
Сениор Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 233 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Буги много скоро май ще бегаш в източна посока и тогаз щете пропуснем транзит право към Чувашия! там да им обясниш на хората какаво трябва да знаят за собствената им история!
|
||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da za pasporta
|
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чувашите муслимани? Секој што малку ќе се заинтересира ќе дознае дека тие се во најголем дел православни христијани. Претседател на Чувашката Република е Николай Фёдоров, премиер е Сергей Гапликов, а претседател на Собранието е Михаил Михайловский. |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој не се кренал на востание???
Самоил Па баш Самоил им ја ебал мајката на бугарите.. Што имам тука едни извадоци од историски документи(преведени на македонски)........ Ги има во еден том од 600 страни полн со извадоци од историски документи за Македонија, и е достапен само во МАНУ го нема во ниту една друга книжарница Извадоци се од оригинални документи... И имам едни интересни факсимилчиња до мене..... Само да најдам скенер Инаку чувашите се православни Христијанизирани се мислам во 4 век. Изменето од Vladimir88 - 26.Март.2008 во 15:55 |
||
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Владко, ай да си мериш приказките
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде ајде еве ти еден запис ќе ти цитирам....
|
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дали си го прочел добре това дето си го написал? и тебе ли ти е проблем да читаш македонски? Изменето од m__g__ - 26.Март.2008 во 16:06 |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕ не тебе ти е проблем да читаш МАкедонски - убаво си пишува дека САмуил кренал востание против ТуркоМОнголското племе на родот Дуло,и на крајот го истребил истото племе
|
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
имаш ли уште вакви цитираниа - пуштай смело
|
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еми не ми е чудно че тоя том го има само в МАНУ
|
||
bulgarian_mk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ТуркоМонголски Бугар Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова од Скилица ли е или од Кедрин? :)
|
||
Внеси реплика | страница <1 3940414243 147> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |