![]() |
|
МАМО, ЌЕ СЕ МАЖАМ СО ЦРНЕЦ |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 14> |
Автор | ||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...pa sea, sho se mora ne e teshko...toa e... ![]() |
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Би и рекла: со среќа ќерко! Нејзин избор што прави со нејзиниот живот, само се надевам дека тој нејзин избраник ќе ја почитува и сака, а за останатото доволно ќе бидат возрасни да го решат. |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
paris25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
|
LELE
ovoa zenive koga zbrlavile po CRNCI so e rabotava ,izgleda mnogu p. filmovi gledat ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Мислам дека горе се спомнати, црнец, кинез и од блиски исток.... ме лажат очиве?
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
iva_hot69 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
|
seedno...site lugje se ubavi,bez razlika na koja rasa pripagjaat
by the way....da mi rece nekoj kako nelly ili p.diddy da se omazam za nego,ne bi razmisluvala,zaso oni se stvarno prekrasni Изменето од iva_hot69 - 26.Март.2008 во 19:52 |
||
![]() |
||
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
|
Rasist sum podobro da ne komentiram |
||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Sekoj roditel saka deteto da mu bide srekno..ama kakvo podnebje sme nie,retko koj ne bi izreagiral na takva odluka..kaj nas uste po ulica se vrtat lugevo koa ke vidat crnec ili japonec..
Изменето од Eli - 26.Март.2008 во 22:15 |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
ne e toa
![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
ILI NEKOJ FUNDAMENTALIST OD BLISKIOT ISTOK
ILI....UUUU....NEKOJ KOMANDANT OD ONA -------------------------------------------------------------------- ...jas nemam kerka...ama aj hipoteticki...ke se potrudam da i objasnam deka nema kaj da najdam tolku materijal...od onia pepitoto za maramite shto gi vrzuvaat na calmite....da im staam vo bovcite... posle na veridba..svadba... oni ke dojdat so zolji...kalashnikovi... a nie so kujnski nozevi...neshto slabi ni se pozitsiite...ke ne ucenuvaat ..a nie ko mulinja...a neeee... plus sega krecevme...ko ke se raspukaat...begaj mori kerko...koj ke gletuva sega pak... |
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
За ќерка- не знам, сеуште немам некој мајчински филм во мене, млада сум
![]() За мене, ако размислам... Кинезите се интересни луѓе, со интересни идеи, амбициозни и топли, со смисла за хумор, забавни ако поблиску ги запознаеш иако на прва изгледаат ладно и затворено во некој свој свет и меѓу своите. Ама понизок дечко од мене, не ме привлекол никогаш. После, фундаменталист, ОНА, Ана, итн... не ми паше идеологијата, и не верувам дека би ми било добро покрај таков човек. Црнец...лажливци се, заводливо зборуваат, знаат филмот да ти го направат, па комплименти, па љубов до небо... онака општо, како црноафриканска култура. Уплав имаат од жени што сакаат да ги врзат, а тоа ми е некако баш привлечно...Имаат прекрасна кожа, специфичен прекрасен мирис...црно со бело, ко најубав еурокрем. Има прекрасни харизматични луѓе меѓу нив. Абе...хе, хе ![]() За ќерка не верувам дека ќе се поставам поразлично отколку за мене, ама штознам.... Во принцип, што е добро за мене, зашто не би било за нејзе ако и таа го сака тоа...а што е лошо за мене...ќе дискутираме ![]() Изменето од Kali - 27.Март.2008 во 13:37 |
||
![]() |
||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
|
p.s kinezite ili japoncite mnogu se slatki ![]() |
||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...ДО КАДЕ САМО ДОПИРА ЖЕНСКИОТ ПАМЕТ!!!ПА..ПА...ПАААА...
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
![]() ![]() Изменето од mamma - 27.Март.2008 во 20:01 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |