IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - МАМО, ЌЕ СЕ МАЖАМ СО ЦРНЕЦ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

МАМО, ЌЕ СЕ МАЖАМ СО ЦРНЕЦ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 14>
Автор
Порака
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 14:47
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

NE BE TI...TI FUNDAMENTALIST SI
I IMAS 4 ZENI EM 10 ROBINKI

Ama ne od so sakam taka, moram

...pa sea, sho se mora ne e teshko...toa e...голема%20насмевка
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 17:53

OK, DUSICKI MOI LIBERALNI, STO BI NAPRAVILE AKO VASETO DETE SE ZALJUBIљубов I ZA SVOJ ZIVOTEN PARTNER IZBERE
CRNEC CRN KAKO NOKJ

ILI ZOLT MAL KINEZ

ILI NEKOJ FUNDAMENTALIST OD BLISKIOT ISTOK

ILI....UUUU....NEKOJ KOMANDANT OD ONA (A VIE OKORELI VMROVCI)

LELE MAJKOOOO.....кубење%20коса

Би и рекла: со среќа ќерко! Нејзин избор што прави со нејзиниот живот, само се надевам дека тој нејзин избраник ќе ја почитува и сака, а за останатото доволно ќе бидат возрасни да го решат.
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 17:54
LELE
ovoa zenive koga zbrlavile po CRNCI so e rabotava ,izgleda mnogu p. filmovi gledat голема%20насмевкагазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 18:03
Мислам дека горе се спомнати, црнец, кинез и од блиски исток.... ме лажат очиве?
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
iva_hot69 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2008
Поени: 204
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај iva_hot69 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 19:52
seedno...site lugje se ubavi,bez razlika na koja rasa pripagjaat

by the way....da mi rece nekoj kako nelly ili p.diddy da se omazam za nego,ne bi razmisluvala,zaso oni se stvarno prekrasni

Изменето од iva_hot69 - 26.Март.2008 во 19:52
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 21:01

Rasist sum podobro da ne komentiramплазење

Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 22:15
Sekoj roditel saka deteto da mu bide srekno..ama kakvo podnebje sme nie,retko koj ne bi izreagiral na takva odluka..kaj nas uste po ulica se vrtat lugevo koa ke vidat crnec ili japonec..

Изменето од Eli - 26.Март.2008 во 22:15
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 22:29
колку е ова само точно... настан беше кога низ град ни се шетаа двајца црнци.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 23:40
ne e toa смеење,...pre bi bilo тага! ,....toa sdamo pokazuva kolkavo mu e nivoto na prosechniot zitel tuka,...na "truliot" zapad,....i gol da proshetash niz grad , retko koj ke ti obrne vnimanie( osven policaecot,jasno),....a,tuka,...a nekoj shtrchi od okolinata,( na koj bilo vidliv nachin),..odma narodot ("evropski"!!),..zjapa ,..kako tele vo ,...sharena vrata!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 07:52

ILI....UUUU....NEKOJ KOMANDANT OD ONA
--------------------------------------------------------------------
...jas nemam kerka...ama aj hipoteticki...ke se potrudam da i objasnam deka nema kaj da najdam tolku materijal...od onia pepitoto za maramite shto gi vrzuvaat na calmite....da im staam vo bovcite... posle na veridba..svadba... oni ke dojdat so zolji...kalashnikovi... a nie so kujnski nozevi...neshto slabi ni se pozitsiite...ke ne ucenuvaat ..a nie ko mulinja...a neeee... plus sega krecevme...ko ke se raspukaat...begaj mori kerko...koj ke gletuva sega pak...
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 11:37
За ќерка- не знам, сеуште немам некој мајчински филм во мене, млада сумтрепкање

За мене, ако размислам...
Кинезите се интересни луѓе, со интересни идеи, амбициозни и топли, со смисла за хумор, забавни ако поблиску ги запознаеш иако на прва изгледаат ладно и затворено во некој свој свет и меѓу своите. Ама понизок дечко од мене, не ме привлекол никогаш.
После, фундаменталист, ОНА, Ана, итн... не ми паше идеологијата, и не верувам дека би ми било добро покрај таков човек.

Црнец...лажливци се, заводливо зборуваат, знаат филмот да ти го направат, па комплименти, па љубов до небо... онака општо, како црноафриканска култура. Уплав имаат од жени што сакаат да ги врзат, а тоа ми е некако баш привлечно...Имаат прекрасна кожа, специфичен прекрасен мирис...црно со бело, ко најубав еурокрем.
Има прекрасни харизматични луѓе меѓу нив.

Абе...хе, хенамигнување

За ќерка не верувам дека ќе се поставам поразлично отколку за мене, ама штознам.... Во принцип, што е добро за мене, зашто не би било за нејзе ако и таа го сака тоа...а што е лошо за мене...ќе дискутирамеголема%20насмевка

Изменето од Kali - 27.Март.2008 во 13:37
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 18:06

OK, DUSICKI MOI LIBERALNI, STO BI NAPRAVILE AKO VASETO DETE SE ZALJUBIљубов I ZA SVOJ ZIVOTEN PARTNER IZBERE
CRNEC CRN KAKO NOKJ

ILI ZOLT MAL KINEZ

ILI....UUUU....NEKOJ KOMANDANT OD ONA (A VIE OKORELI VMROVCI)

LELE MAJKOOOO.....кубење%20коса
kakov saka neka bide crnec ili zolt nema veza samo da bidat srekni i da ima pocit .
p.s kinezite ili japoncite mnogu se slatki   
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 19:35
...ДО КАДЕ САМО ДОПИРА ЖЕНСКИОТ ПАМЕТ!!!ПА..ПА...ПАААА...
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 20:01
тагатага...DA NE E ZALNO...KE E SMESHNO(ILI...OBRATNO BESHE?)

Изменето од mamma - 27.Март.2008 во 20:01

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,516 секунди.