IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали погледот значи нешто?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали погледот значи нешто?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 28>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 02:10
Poradi mojot pogled me mislat za manjak
Кон врв
ANGELCHE Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 28
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANGELCHE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 02:42
JAS LICNO MISLAM DEKA POGEDOT MOZE DA ZNACI AMA NE SEKOGAS
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 12:47
Ja samo u cicki i u gz gledam koga razgovaram i fantaziram sto li ima vo megunozjeto
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 13:03
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ja samo u cicki i u gz gledam koga razgovaram i fantaziram sto li ima vo megunozjeto
e bogami za tamu nekogas moze i da se iznenadisплазењеплазењеплазење
21 vek e
apce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 13:49
E moze, zatoa ne otvoram sekade
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 17:52
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...mislel ne mislet, voda drzi...stara posloica e toa dechki i verujte deka parite zborat i toa kako...намигнување

ne se soglasuvam...............!!!
Кон врв
iva_hot69 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2008
Поени: 204
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај iva_hot69 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 19:06
ima razlicni vidovi pogledi,zavisi koj kako ke gi desifrira
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 21:33
Moze da zna4i,zasto da ne?Megjtoa ne vo site slu4ai.Definitivno se soglasuvam so iva,zavisi koj kako gi svaka pogledite....
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2008 во 03:46
значи како не значи............
сите приметуваме кога некој ни шета со очите по телото..
и кога на пола разговор те прекинува:Од кај си ги купи панталониве????
ти си викаш......мори кромпирко слушај шо ти зборувам,не ме анализирај..(ама секако ќе и кажеш)

сакав да кажам дека сепак може да се прочита кој и зошто те гледа
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2008 во 03:50
За мене погледот не значи ништо......како сака нека ме гледаат....јас сум тој и не можам да се сменам......а и јас слабо гледам....на друго место освен во очи со оној со кој што зборувам.

Изменето од Палестинец - 04.Октомври.2008 во 03:50
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2008 во 01:05
Poradi mojot pogled mnogumina izbegale,a ne znacese nisto strasno...samo mislite mi bea na drugo mesto
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
fcwizard Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Октомври.2008
Локација: Macedonia
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fcwizard Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2008 во 01:28
zavisi kakov pogled. dali mod tipot na "lele gledaj ja p**kava" ili pak "vidi ja grdotijava"
Кон врв
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2008 во 02:36
Зависи кој поглед оној манијачкиот или оној другиот Оној другиот многу значи...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2008 во 11:28
Gledam direktno vo oci i ja drzam podolgo vreme za raka otkako ke se pozdravime upivajki go sekoj nejzin zbor. Spored rezultatite izgleda mi e pogresna taktikata  тага
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 28>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,242 секунди.