IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Македонско-Албанско пријателство
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Македонско-Албанско пријателство

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 40>
Автор
Порака
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 11:13
Znam deka nekoi ne znaat MK, no tie se postari lica, sega nasekade se uci MK kako jazik,9 mojata kerka na 7 godini uci MK). Ne sum ucel so makedonci, no bevme vo ista smena, a jazici ucevme: albanski, makedonski, francuski -prv stranski jazik, angliski vtor, i fakultativno-latinski. Protiv toa sum albanskoto zname da se vee pred vladata ili druga institucija, granica i ne sum slusnal deka bilo staveno nekogas tamu. A za reprezenatacijata kazi los li e Artim Sakiri ( protiv anglija site trebase da skandirame za da vleze vo igra, iako veke licno mislam deka e star-svaka cest na pandev, i sumulikovski-hrabro kopile),ili zosto ne igra Nedzipi- eden od najdobrite fudbaleri vo MK.
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 11:22
Originally posted by BACHIOS BACHIOS напиша:

Znam deka nekoi ne znaat MK, no tie se postari lica, sega nasekade se uci MK kako jazik,9 mojata kerka na 7 godini uci MK). Ne sum ucel so makedonci, no bevme vo ista smena, a jazici ucevme: albanski, makedonski, francuski -prv stranski jazik, angliski vtor, i fakultativno-latinski. Protiv toa sum albanskoto zname da se vee pred vladata ili druga institucija, granica i ne sum slusnal deka bilo staveno nekogas tamu. A za reprezenatacijata kazi los li e Artim Sakiri ( protiv anglija site trebase da skandirame za da vleze vo igra, iako veke licno mislam deka e star-svaka cest na pandev, i sumulikovski-hrabro kopile),ili zosto ne igra Nedzipi- eden od najdobrite fudbaleri vo MK.

SAKIRI E CAR I E VO SRCE NA SITE NAS, KOGA IGRAVME NERESENO SO ANGLIJA ,KOGA MU GO ZBRCA NA SIMAN OD KORNER BEVA NA PLOSTAD I SITE GO SKANDIRAA NEGOVOTO IME.
TOA SE MOMENTI KOI TREBA DA GI PAMETIME I KOI TREBA DA NE ZBLIZUVAT.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 11:23
A pomnis li cie zname go nosese vo grb?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 11:26
A znes deka vo natrevarot MK-anglija( posledniot) navivacite na vardar skandiraa za gasnite komori- cumu toa, neli igravme protiv anglija!!! Ova objasni mi go iako mozam da ti kazam deka albanci imase mnogu, cak i od kosovo ( tie ja iniciraa skandiranjeto sakiri,sakiri...)
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 11:27

NE SE SEKAVAM AMA ZNAM DEKA NAVISTINA SITE GO SAKAAT I ZATOA NE MI E TESKO DA PREDPOSTAVAM.

SE NADEVAM DEKA KE SE POJAVI NEKOJ KOJ STO KE GO NASLEDI:

IZVONREDEN FUDBALER I PREKRASEN COVEK.

USTE VO VARDAR KOGA IGRASE IM BESE IDOL NA SITE.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 11:30
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

NE SE SEKAVAM AMA ZNAM DEKA NAVISTINA SITE GO SAKAAT I ZATOA NE MI E TESKO DA PREDPOSTAVAM.

SE NADEVAM DEKA KE SE POJAVI NEKOJ KOJ STO KE GO NASLEDI:

IZVONREDEN FUDBALER I PREKRASEN COVEK.

USTE VO VARDAR KOGA IGRASE IM BESE IDOL NA SITE.

Jas ke ti kazam, momentot go pomnam kako sega, Otide kaj nasata malobrojna publika i nekoj istrca i go podade MK zname i toj se obvi so nego
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 11:31

A znes deka vo natrevarot MK-anglija( posledniot) navivacite na vardar skandiraa za gasnite komori- cumu toa, neli igravme protiv anglija!!! Ova objasni mi go iako mozam da ti kazam deka albanci imase mnogu, cak i od kosovo ( tie ja iniciraa skandiranjeto sakiri,sakiri...)

TOA E POSEBNA PRIKASKA I TOA MORA DA SE SANKCIONIRA, ISKRENO KOGA KE GO SLUSNAM TAKVOTO SKANDIRANJE SRAM MI E.
MORA NEKAKO DA IM SE OBJASNI NA TIE HULIGANI DEKA NEODI TAKA.

MEGUTOA I SAM ZNAES DEKA TOA SE POEDINCI , KOI POSLE 200 GRAMA RAKIJA NEZNAAT STO PRAVAT.

KAKO I DA E PROTIV TOA SUM I TOA MORA DA SE RESI NA NEKOJ NACIN, TOA NE GO OTSLIKUVA NASIOT MENTALITET I E SPROTIVNO SO SVAKANJATA NA SEKOJ "NORMALEN" MAKEDONEC.

PAK KE TI SPOMNAM NIE NE SME SRBI.

ISTO MI BESE KRIVO TOA STO SE SLUCI SO HRVATSKA.

PORADI GRUPA MALOLETNI PIJANICI SI GO VALKAME IMIDJOT NA GOSTOPRIMLIV I KULTUREN NAROD:

Изменето од kultuzin - 26.Март.2008 во 11:32
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 11:33
Jas vo momenti se osekav mnogu loso
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 11:33
A deka bile pijanici znam,
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 11:36

Jas vo momenti se osekav mnogu loso

PA NE ME CUDI.
KOJ BI SE OSEKAL DOBRO POSLE TAKVO SKANDIRANJE.

MEGUTOA SE NADEVAM DEKA KE SE SREDI TOA I KE IM SE ZABRANI NA VAKVITE PACIENTI DA POSETUVAAT UTAKMICI.

INAKU ISTITE TIE PRAVEA PROBEMI PRED GRCKATA AMBASADA POSLE PROTESTITE KOI BEA ZA ZACUVUVANJE NA IMETO.

NEKOJ ISPOAPSIJA POSLE TOA.

SEPAK VERUVAJ MI DEKA 99,99% OD MAKEDONCITE GO OSUDUVAT VAKVOTO PONASANJE.
TOA NE E SVOJSTVENO ZA NAS.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 12:07
Nema sto da me udeduvas, ti rekov deka imam mnogu prijateli makedonci, i vo generalii znam kako mislite
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 12:17
TEBE NE TE UBEDUVAM GLEDAM DEKA ZNAES.
MEGUTOA KAKO DA GI UBEDIME ONIE STO NEZNAAT?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 12:20
So javna osuda na takvi ekcesi. Ne se sekavam deka posle natprvarto nekoj go osudi toa. Znaes deka vo EU pr i najmala parola za nesto nacisticko vo natprevar organizatorot se kaznuva/osuduva.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 12:26
TOCNO TAKA TREBA DA SVATIME DEKA TOA STO E LOSO E LOSO BEZ RAZLIKA KOJ NA KOJ MU GO NAPRAVIL TREBA DA SE OSUDI.

SEUSTE NI E PROBLEM DA SUDIME PO DELATA A NE PO NACIONALNOSTA ILI PO VERATA.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.