|
МАМО, ЌЕ СЕ МАЖАМ СО ЦРНЕЦ |
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Автор | ||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas velam hail hitler i WHITE POWER , ja pocituvam nasata rasa . Sta se tice restoto od zenska strana so obozavaat nigeri neka odat amerika i neka se rasturaat so niv , imam mnogu nisko mislenje za devojkite sto ljubat crnci , kako zivotni nesto ili poniski zivotni formi . Koga idat nigeri kaj nas po klubovi najgolemite orospii niv mu se lepat , pa jas fino lepo im velam a be ako mislite deka crncite imaat najgolem , se lazete , ebete se so konj ili magare sigurno ke dobiete po 1 metar . PLus nema cel grad da ve gleda deka se ebete so zivotni vo kafik nego na farma.
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хектор душичке, ова што си го напишал воопшто не соодветствува со твојот потпис... |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zatoa i go napisav non stop da me potsetuva , no tesko mi ide nekako
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne znam na sto aludira, no ja ne sum crnec
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A MORI ZENISTA BUDALI, JA OVDE I ZA DRUGI VARIJANTI PRASUVAV, CCC...IM SPOMNA CRNEC...OCI IZVADIJA Изменето од kejt-d-grejt - 26.Март.2008 во 10:27 |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A be koj vi rece deka sum crnec ?
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE BE TI...TI FUNDAMENTALIST SI
I IMAS 4 ZENI EM 10 ROBINKI
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕМОЈ ЌЕРКО, НЕМОЈ ДУШО... |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
душо насловот на темата ти е таков |
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..................so sreka..............samo tolku........????ljubovta nema granici
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
: МАМО, ЌЕ СЕ МАЖАМ СО ЦРНЕЦ.....
.......AKO ЌЕРКО!!!!....ШТО САКАШ ПРАВИ...ОЧИ ВАДИ...САМО БАТАЛИ МИ СЕ ОД ДОМА!!!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas sum cul nova kletva
da gospod sin ti doma da donese zet no da kjerka donese crnec toa e neso novo za mene tranzicijaaaaa brate |
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ama ne od so sakam taka, moram |
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako si ja pocituvas rasata i identitetot ke te narecat rasist. Treba da si go negiras identitot, i da pocituvas se drugo osven svoeto, za da si moderna i prisposobena budala vo sklad so opshtata idiotija. Stom kaj zivotnite se ceni rasa, zosto da ne se ceni i kaj lugje? Kolektivnata psihopatija zema se pogolem zamav. Изменето од sensei - 26.Март.2008 во 14:23 |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |