![]() |
|
МАМО, ЌЕ СЕ МАЖАМ СО ЦРНЕЦ |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 14> |
Автор | ||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 25.Март.2008 во 15:34 |
|
OK, DUSICKI MOI LIBERALNI, STO BI NAPRAVILE AKO VASETO DETE SE ZALJUBI
![]() CRNEC CRN KAKO NOKJ
ILI ZOLT MAL KINEZ
ILI NEKOJ FUNDAMENTALIST OD BLISKIOT ISTOK
ILI....UUUU....NEKOJ KOMANDANT OD ONA (A VIE OKORELI VMROVCI)
LELE MAJKOOOO.....
![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
invader ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
neka ti e so srekja ,kjerko! i gospod da dade, da mi dades bliznaci,edno belo ,edno crno!
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
Ма најбитно ми е детето да ми е СРЕЌНО!!!
Колку и да ви звучам утопистички, се' ќе поднесам....само да не е од оние работи кои влијаат врз здравјето..... Во воспитувањето на моите деца една мисла ме води: НАЈВАЖНО ОД СЕ' Е НА ДЕТЕТО ДА МУ ДАДЕШ КОРЕН И КРИЛЈА!!!!!!!! Не знам од кој е, ама ја почитувам и ја практикувам. |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
ех црнец
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
![]() LELE MONCE,KAKO SLATKO ME IZNASMEA...
![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
добро, јас се извинувам срцко, ама мене кога ми спомнат црнец, ми светне една сијалица во глава
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
... ![]() ![]() ![]() ...ama ona e kerka na majka si, i plus ne e zeneta, bashka ako si nae nekoj kjumur em ke e srekna u seksot em ke i pomaga ko sovremen rob ke si go ima-si znae ona ajt ti taman i beshe postot... ![]() ...inache ne sum za, meshanje rasi, mada vikaat deka najubavite luge na svetot se melezite-toa e fakt, ali sho si e sigurno sigurno neka e, ne mislam da imam polu majmuni vnuchinja... ![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Ova,me potseka na edna druga tema
![]() no ne komentiram ni tuka-prosto NEZNAM
kako bi reagirala...
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
јас се сликав со црнец на одмор
![]() ![]() шала на страна.... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
KEJTTTTTTTTTT BEJBI ...OVA SAMO TEBE MOZE DA TI PADNE NA PAMET........INAKU ...MULATITE SE NAJUBAVITE LUGJE....KE IM POSAKAM SREKA....STO DA SE PRAVI....STO KE TI NAPRAVAT DECATA-NIKOJ,TAKA VELAT STARI |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
па....не би се бунела нешто ...јас на моите деца ќе им дадам голема слобода и поддршка апсолутно за се..па и за ова....единствено би ми пречело што не би бил од наша вероисповед, зошто сум стрго против тоа....а тоа каква боја на кожа ќе има и не е најважно...но сепак не е баш тоа сеедно ...во нашава средина различните луѓе не се прифатени баш најдобро...па ако таа е спремна да го поднесе тоа ,мислеќи и на моите внучиња
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
А имаш ли деца?
|
||
![]() |
||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
не
![]() ![]() |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Добро....Јас правам деца па имај ме во предвид.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |