IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Животински и растителен свет
  Активни теми Активни теми RSS - Какво милениче чувате?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Какво милениче чувате?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 21>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 00:10
среќабаш би сакала да ставиш слики Аиша....
Марија М повели и друг пат
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Aisha Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Локација: Palestine
Поени: 1119
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aisha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 00:25
Mackata denes mi e nekako depresivna.....
Lezi pokraj maceto i kako da ima tazen pogled!
Neznam dali i tie imaat nekoja faza na derpesija
Ej eve ja sega, odam da i stavam za jadenje!

Pozz
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 00:29
тоа е мила постпородилно...ништо чудно.....и ние лугето не можеме уште веднаш да сме исти...не му ја мисли верувам дека е супер ако се случи нешто овде сум но верувам супер ке пројде.
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 00:49
Ја си чувам мачорче и мачка која сеа треба да се омачи па ќе имам и уште , колку не знам точно......но знам дека сум радосен поради тоа..... многу сакам мачиња......моментално најголема желба ми е Персиско маче.....
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Aisha Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Локација: Palestine
Поени: 1119
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aisha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2008 во 23:36
Mackata e podobro, cim stigna da gi tepa macorite, se se vrati vo normala
Girl power!!!
I maceto napreduva, edvaj cekam da pocne da odi i da trcka, najmnogu gi sakam mackite na taa vozrast. nemora da gi hranis a mozes da si igras so niv .

jas ne sakam persiski macki, nekako mnogu mi se runtavi i nemaat ubavi faci. I neznam dali ste primetili koga vo crtani treba nekoi maci da bide negativec, toa e najcesto vo forma na persisko!
Znaci prevaspitaj go vo pozitivec!
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 11:07
Ако испуштив да кажам, чувам и златни рипки, редовно по 2-3-4 само во моментов аквариумот е празен, бидејќи хмммм....грбечки запливаа.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 18:42

Сега чувам само едно куче......среќа
Кон врв
iva_hot69 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2008
Поени: 204
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај iva_hot69 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 23:21
ripki
Кон врв
RocK Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Април.2008
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RocK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 17:42
Imam kuce(samojed) i papagal(tigrica)
Кон врв
jelen4e Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 51
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај jelen4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 21:00
kuce(civava) i hrcak

Изменето од jelen4e - 15.Април.2008 во 21:01
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 23:18

Комарец.

Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2008 во 19:06
од денеска чувам куче,...... сара голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2008 во 16:01
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2008 во 16:03
brza go cuvam doma vo kafez голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 21>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.