IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Малтретирање на учениците
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Малтретирање на учениците

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 8>
Автор
Порака
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 23:24
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

...ova e i finansisko maltretiranje na roditelite...po kolku tetratki troshat decata?

Не се работи за тетратките, убаво е детето да е одговорно ама ете ако се случи-а се случува, зар ваква казна?

Како во старо време што ги казнувале со “пацки“ по склопени прстиња или клечење на пченка?лутинаОва е и бетер од тоа. 3 години ја трпам оваа саможивост.

Изменето од maria_magdalena - 25.Март.2008 во 23:28
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 23:27
НЕКА ГИ СТАВАТ ИСПИШАНИТЕ ТЕТРАТИ ГО МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА, ПА НЕКА СИ ГИ ИСУШАТ...РЕШЕН ПРОБЛЕМ...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
eurydice Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Март.2008
Поени: 429
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eurydice Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 23:27
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

ЛЕЛЕЕЕЕ, КОЛКУ МЕ ИЗМАЧУВАШЕ ТАА ПО МАТЕМАТИКА...ЌЕ ЈА ВИКНЕВ, БОЖЕМ, ДА МИ ПОЖЕ НЕШТО, А ТАА ШТО ИМАШЕ ЕДМО ДЕКОЛТЕ - ОЧИТЕ ДА ТИ ИСПРСНАТ ВО НЕГО И ДА ТИ СЕ РАЗЛИЈАТ СЕ ДО „ПАПОКОТ НА СВЕТОТ“

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 23:38
По колку е една тетратка ма?
-----------------------------------------------
..neam vrska be...odamna ne kupuvam tetratki...
...majstorce...ti zoshto odeshe vo shkolo...za dekolteto ili da naucish ...matematika...?
...pred da ispratish inspektor...rasprashaj se nastavnickata "koj ja drzi" ?

Изменето од mamamd - 25.Март.2008 во 23:41
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 23:40
Една тетратка е 7 денари, а пенкалата ги крадат по кладилниците.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 23:42
Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

siguren si deka se tolku eftini...kade?...od kolku listovi?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 23:43

По колку е една тетратка ма?
-----------------------------------------------

...pred da ispratish inspektor...rasprashaj se nastavnickata "koj ja drzi" ?

Уф, ич не сум по душкањето, ќе пратам, па што биде нека биделутина
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 23:43

Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

siguren si deka se tolku eftini...kade?...od kolku listovi?

Од 60 до 100 по коцки и по широки.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 23:44

По колку е една тетратка ма?-----------------------------------------------..neam vrska be...odamna ne kupuvam tetratki......majstorce...ti zoshto odeshe vo shkolo...za dekolteto ili da naucish ...matematika...?...pred da ispratish inspektor...rasprashaj se nastavnickata "koj ja drzi" ?

АКО ЈАС НЕ ОДЕВ НА УЧИЛИШТЕ ДЕКОЛТЕТО НА НАСТАВНИЧКАТА НЕМАШЕ ДА ИМА СМИСЛА
ВИДИ, АКО СЕ ПОДУМАМ МАЛЦЕ, МОЖЕБИ ЗА ТОА МАТЕМАТИКА СИ ОСТАНАВ ТОА ШТО СУМ И ДЕН ДЕНЕС... СЕКОГАШ КОГА МИ ВРАЌААТ ПАРИ МЕ ПОТКРАДНУВААТ КАСИЕРКИТЕ... А МОЖЕБИ И ТИЕ НОСАТ ДЕКОЛТЕ? СЕГА МЕ ЗБУНИ...ЗБУНЕЕЕЕЕЕЕТ, КАЈ СИ....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 23:45
...odam utre da kupam...edno 100...inflacija...moze ke zarabotam neshto...ako prodolzat anglicankite vaka da davaat domashni...brzo ke ima deficit na tetratki...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 23:48
Маката е голема мамад, изживувањето е понижувачко. И децата имаат достоинство. Тетратки има и на пазар за 7 денари парче. А на англичанкава ќе признаеш дека и треба казна...некаква.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 23:50
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Маката е голема мамад, изживувањето е понижувачко. И децата имаат достоинство. Тетратки има и на пазар за 7 денари парче. А на англичанкава ќе признаеш дека и треба казна...некаква.

СИТЕ АНГЛИЧАНКИ СЕ ПРАВАТ ТАКВИ...СЕ СОЖИВЕАЛЕ НАЧИСТО СО ТОА „АНГЛИЧАНКИ“
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 23:51
...negde ...mislam vo principite...napishav...na sin mi mu dadoa da napishe edna recenica...edno 100 pati...ne ja napisha ...jas ne mu dozvoliv...
...znam takvi mnogu slucaevi...baraj caere...ama kako edinka teshko ke go reshish problemot...treba da se organizirate poveke roditeli...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 00:04
Да, можеби е попаметно да се организираме повеќе родители, ама ич пак не сум добар организатор, кој ќе се бафта со тоа, родителски совети и слично. Прво сам Крали Марко против Црната Арапина, па ако не оди...ќе барам помошголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.