|
Малтретирање на учениците |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | ||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не се работи за тетратките, убаво е детето да е одговорно ама ете ако се случи-а се случува, зар ваква казна? Како во старо време што ги казнувале со “пацки“ по склопени прстиња или клечење на пченка?Ова е и бетер од тоа. 3 години ја трпам оваа саможивост. Изменето од maria_magdalena - 25.Март.2008 во 23:28 |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕКА ГИ СТАВАТ ИСПИШАНИТЕ ТЕТРАТИ ГО МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА, ПА НЕКА СИ ГИ ИСУШАТ...РЕШЕН ПРОБЛЕМ...
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
По колку е една тетратка ма?
----------------------------------------------- ..neam vrska be...odamna ne kupuvam tetratki... ...majstorce...ti zoshto odeshe vo shkolo...za dekolteto ili da naucish ...matematika...? ...pred da ispratish inspektor...rasprashaj se nastavnickata "koj ja drzi" ? Изменето од mamamd - 25.Март.2008 во 23:41 |
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Една тетратка е 7 денари, а пенкалата ги крадат по кладилниците.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
siguren si deka se tolku eftini...kade?...od kolku listovi? |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уф, ич не сум по душкањето, ќе пратам, па што биде нека биде |
||
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од 60 до 100 по коцки и по широки.
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
АКО ЈАС НЕ ОДЕВ НА УЧИЛИШТЕ ДЕКОЛТЕТО НА НАСТАВНИЧКАТА НЕМАШЕ ДА ИМА СМИСЛА ВИДИ, АКО СЕ ПОДУМАМ МАЛЦЕ, МОЖЕБИ ЗА ТОА МАТЕМАТИКА СИ ОСТАНАВ ТОА ШТО СУМ И ДЕН ДЕНЕС... СЕКОГАШ КОГА МИ ВРАЌААТ ПАРИ МЕ ПОТКРАДНУВААТ КАСИЕРКИТЕ... А МОЖЕБИ И ТИЕ НОСАТ ДЕКОЛТЕ? СЕГА МЕ ЗБУНИ...ЗБУНЕЕЕЕЕЕЕТ, КАЈ СИ.... |
||
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...odam utre da kupam...edno 100...inflacija...moze ke zarabotam neshto...ako prodolzat anglicankite vaka da davaat domashni...brzo ke ima deficit na tetratki...
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Маката е голема мамад, изживувањето е понижувачко. И децата имаат достоинство. Тетратки има и на пазар за 7 денари парче. А на англичанкава ќе признаеш дека и треба казна...некаква.
|
||
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СИТЕ АНГЛИЧАНКИ СЕ ПРАВАТ ТАКВИ...СЕ СОЖИВЕАЛЕ НАЧИСТО СО ТОА „АНГЛИЧАНКИ“ |
||
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...negde ...mislam vo principite...napishav...na sin mi mu dadoa da napishe edna recenica...edno 100 pati...ne ja napisha ...jas ne mu dozvoliv...
...znam takvi mnogu slucaevi...baraj caere...ama kako edinka teshko ke go reshish problemot...treba da se organizirate poveke roditeli... |
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, можеби е попаметно да се организираме повеќе родители, ама ич пак не сум добар организатор, кој ќе се бафта со тоа, родителски совети и слично. Прво сам Крали Марко против Црната Арапина, па ако не оди...ќе барам помош
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |