IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - МАМО, ЌЕ СЕ МАЖАМ СО ЦРНЕЦ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

МАМО, ЌЕ СЕ МАЖАМ СО ЦРНЕЦ

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 14>
Автор
Порака
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: МАМО, ЌЕ СЕ МАЖАМ СО ЦРНЕЦ
    Испратена: 25.Март.2008 во 15:34
OK, DUSICKI MOI LIBERALNI, STO BI NAPRAVILE AKO VASETO DETE SE ZALJUBIљубов I ZA SVOJ ZIVOTEN PARTNER IZBERE
CRNEC CRN KAKO NOKJ
ILI ZOLT MAL KINEZ
ILI NEKOJ FUNDAMENTALIST OD BLISKIOT ISTOK
ILI....UUUU....NEKOJ KOMANDANT OD ONA (A VIE OKORELI VMROVCI)
LELE MAJKOOOO.....кубење%20коса
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
invader Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 442
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај invader Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 15:52
neka ti e so srekja ,kjerko! i gospod da dade, da mi dades bliznaci,edno belo ,edno crno!
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 16:23
Ма најбитно ми е детето да ми е СРЕЌНО!!!

Колку и да ви звучам утопистички, се' ќе поднесам....само да не е од оние работи кои влијаат врз здравјето.....

Во воспитувањето на моите деца една мисла ме води: НАЈВАЖНО ОД СЕ' Е НА ДЕТЕТО ДА МУ ДАДЕШ КОРЕН И КРИЛЈА!!!!!!!!
Не знам од кој е, ама ја почитувам и ја практикувам.
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 16:51
ех  црнец мечтаење
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 16:54
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

ех  црнец мечтаење

газење%20од%20смеењеABE TEMATA BESE POSTAVENA ZA DA VE SOKIRA, A NE DA VI GI RAZBUDI FANTAZIITE
LELE MONCE,KAKO SLATKO ME IZNASMEA...газење%20од%20смеење
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 16:58
добро, јас се извинувам срцко, ама мене кога ми спомнат  црнец, ми  светне една сијалица  во  глава идеја
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 16:59
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

ех  црнец мечтаење

газење%20од%20смеењеABE TEMATA BESE POSTAVENA ZA DA VE SOKIRA, A NE DA VI GI RAZBUDI FANTAZIITE
LELE MONCE,KAKO SLATKO ME IZNASMEA...газење%20од%20смеење

...газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење...

...ama ona e kerka na majka si, i plus ne e zeneta, bashka ako si nae nekoj kjumur em ke e srekna u seksot em ke i pomaga ko sovremen rob ke si go ima-si znae ona ajt ti taman i beshe postot...плазење

...inache ne sum za, meshanje rasi, mada vikaat deka najubavite luge na svetot se melezite-toa e fakt, ali sho si e sigurno sigurno neka e, ne mislam da imam polu majmuni vnuchinja...голема%20насмевка
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 17:11
Ova,me potseka na edna druga temaтрепкање
no ne komentiram ni tuka-prosto NEZNAM
kako bi reagirala...

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 19:24
јас се сликав со црнец на одмор трепкање смеење

шала на страна.... голема%20насмевка ма што има тоа веза,... важно да биде среќно детето мое трепкање
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 19:36

KEJTTTTTTTTTT  BEJBI ...OVA SAMO TEBE MOZE DA TI PADNE NA PAMET........INAKU ...MULATITE SE NAJUBAVITE LUGJE....KE IM POSAKAM SREKA....STO DA SE PRAVI....STO KE TI NAPRAVAT DECATA-NIKOJ,TAKA VELAT STARI

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 00:47
па....не би се бунела нешто ...јас на моите деца ќе им дадам голема слобода и поддршка апсолутно за се..па и за ова....единствено би ми пречело што не би бил од наша вероисповед, зошто сум стрго против тоа....а тоа каква боја на кожа ќе има и не е најважно...но сепак не е баш тоа сеедно ...во нашава средина различните луѓе не се прифатени баш најдобро...па ако таа е спремна да го поднесе тоа ,мислеќи и на моите внучиња ...ќе имаат благослов
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 00:49
Originally posted by realna realna напиша:

па....не би се бунела нешто ...јас на моите деца ќе им дадам голема слобода и поддршка апсолутно за се..па и за ова....единствено би ми пречело што не би бил од наша вероисповед, зошто сум стрго против тоа....а тоа каква боја на кожа ќе има и не е најважно...но сепак не е баш тоа сеедно ...во нашава средина различните луѓе не се прифатени баш најдобро...па ако таа е спремна да го поднесе тоа ,мислеќи и на моите внучиња ...ќе имаат благослов

А имаш ли деца?
Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 00:51
не па не сум ни мажена ..но сепак сум цврсто уверена во тоа што го пишав
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 00:54
Originally posted by realna realna напиша:

не па не сум ни мажена ..но сепак сум цврсто уверена во тоа што го пишав

Добро....Јас правам деца па имај ме во предвид.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.