![]() |
|
Кој ја присвојува историјата? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 147> |
Автор | ||
tanas3 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 233 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
А и още нещо имате вземано от България- гражданство!
|
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
Е тие што земале гражданство мора.... Да си ги посетат копилињата што ги направиле тука со бугарките во Скопје ![]() ![]() Изменето од Vladimir88 - 25.Март.2008 во 08:57 |
||
![]() |
||
tanas3 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 233 |
|
Това го кажи на 1 300 000 македонци които живеят в България! Толкоз Македонци няма и в Македония. Само дето те са юдите на македонската нация а вие сте правоверни антични македонци!
|
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
a anticki blgari??? kakvo e toa...??
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
тоа е друже бујна античка фантазија |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
Ксантика се прославувала од времето на Филип Втори како празник на пролетта, убавината, љубовта и на цвеќињата. Македонија е земја на љубов и убавина.
Ксантика ја прославувал македонскиот народ заедно со фалангата, при што македонските војници во свечена облека пееле и играле македонски песни и игри, со што ја истакнувале својата посебност во споредба со елинскиот народ. Изменето од kultuzin - 25.Март.2008 во 12:04 |
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
На присутните им беа поделени мартинки со македонска плетка, за кои се смета дека од памтивек биле симбол на овој празник. |
||
![]() |
||
ntg2003 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
|
Таа е зошто немаме ништо обшто...Само случайност е кое потврдува правилото...Ништо обшто немаме... ![]() |
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
АБе НТГ
Зошто ме лажеше за тој блогот?? Знаеше дека тоа што го постираше дека не е вистина Затоа и се уплаши од мене а??? Знаеш бев во МАНУ и тој човекот што го знам, ми кажа дека тоа е лага..дури се помоча од смеа..... Ама ми кажа нешто ептен интересно во врска со вас, што ми ги потврди моите сомнежи.. ![]() Изменето од Vladimir88 - 25.Март.2008 во 12:50 |
||
![]() |
||
|
Vic za Grcite: Dali e vistina deka grcite prvi go izmislile seksot?! Da,toa e tocno! Ama,koga dosle Makedoncite im kazale deka seksot moze da bide i so zena :) |
||
![]() |
||
dudulovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
|
Добро им кажале дека може и со жена. Затоа Дора Бакојани се работи со Кондолиза Рајс. |
||
![]() |
||
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
|
Кажи и ние да се посмеем де |
||
![]() |
||
|
Нема што да ти кажувам на тебе, си знаеш и самиот Сепак ти го вадиш тука лебот од нас ![]() Изменето од Vladimir88 - 25.Март.2008 во 14:58 |
||
![]() |
||
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
|
мда - миналия месец умрех од глад
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 147> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |