IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 611612613614615 1553>
Автор
Порака
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:34
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

GRANNY
Pozz DO papucar...
poretko sum ovde...opravdano e

...pa bogami po brojot na postovi, bajagi si redovna...se kladam deka imash izbrishano duplo poishe tugi od sho imash napishano postovi tvoi...плазење

...by the way...nice to have you back on the track...трепкање
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:36
Well, bien venuнамигнување
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:40
Originally posted by la fille la fille напиша:

Well, bien venuнамигнување

...thanks, Franch Heart Hunter...i'm always here, there-everywhere...трепкање
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:40
omnipresent a?голема%20насмевка
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:42
jas ve napustam..samo kafevo da dopijam..bev na fax..pismeniot del mi e 8..za 2 dena usmeno polagam...moran da coljam na 10...za da u index zakacam 9....minimum mi e 9 potrebno ...tesko deka ke ja "odobrovolam...za nekoe dopolnitelno prasanje za 10...sem ako la fille ne dojde da me poddrzi i ne go zeme snajperot so sebe..pa togas da vidime cija najka crna volna predela

Изменето од Makijaveli - 25.Март.2008 во 14:47
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:45
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

jas ve napustam..samo kafevo da dopijam..bev na fax..pismeniot del mi e 8..za 2 dena usmeno polagam...moran da coljam na 10...za da u index zakacam 9....minimum mi e 9 potrebno ...tesko deka ke ja "odobrovolam...za nekoe dopolnitelno prasanje za 10...sem ako la folle ne dojde da me poddrzi i ne go zeme snajperot so sebe..pa togas da vidime cija najka crna volna predela

ti znaes li sto znaci ovoj zbor?изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување
Lele uste ovoj epitet mi trebase i tamam da sum za vo nekoja institucijaгазење%20од%20смеење
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:48
pred da ja vidam tvojata reakcija ,veke se popraviv...sega..doagas so snajperot..ili ke me prepustis na taa karakondzula od assistentka ?
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:50
Sekoj dobiva vtora sansa,Makijaveli
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:50
nejze ke te dadamзадоволствозадоволствозадоволствозадоволство
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:51
Well,
Nisto ne sum brisala..
Broj na postovi e rezultat  na mojata prisutnost na Forum vekje treta godina
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:52

Well,
Nisto ne sum brisala..
Broj na postovi e rezultat  na mojata prisutnost na Forum vekje treta godina

...MASHALA...плазењесмеење
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:54
Da,da
Najaktiven Forumdzija
od samite pocetoci..zaedno so fille
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 15:02

Da,da
Najaktiven Forumdzija
od samite pocetoci..zaedno so fille

...a gushkava za la fille e ili za mene ili za dvajcata...трепкање...whatever...eve ti edna od mene...големо%20гушкање
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 15:18
hehe, Well, taa ne brise postovi, Valerija e dobriot moderatorголема%20насмевкаголема%20насмевкаjas sum losata kojasto pravi cistka ovdeгазење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 611612613614615 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.