|
Моето дете е геј |
Внеси реплика | страница <1 34567 24> |
Автор | |||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..mamma ..ЈАС СУМ РЕАЛЕН!ТРЕБА ДА МУ СЕ КАЖЕ..-НЕМОЈ ДА БИДЕШ ТАКОВ ИНАКУ ....(ај да не се повторувам)!!!..ПА ДА ВИДИМЕ ШТО ЌЕ СЕ ИЗРОДИ ОД ТОА ПОСЛЕ(ПОТОА ДЕ...)!!!...ОВА НЕ Е УСКРАТУВАЊЕ НА НЕКОИ ЧОВЕЧКИ ПРАВА...ОВА СЕ НОРМИ НА ЖИВЕЕЊЕ..,ДЕТЕТО НЕ СЕ РАЃА СО ПРЕДИСПОЗИЦИИ ДА БИДЕ ТАКОВ..ТОЈ СЕ ОФОРМУВА,А НА ТОА ВЛИЈАЕ ОПШТЕСТВОТО,СЕМЕЈСТВОТО...ДРУШТВОТО!!КОЈ НЕ ГИ ПОЧИТУВА...АЈ ТАМУ.. |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Уау марија колку си контрадикторна!
Јас израснав токму во таква средина. Имам поголем брат. Јас сум геј а брат ми е стрејт. Ај најди сега нзс? Јас не се идентификував со мајка ми.
{Полови} „Улоги“ (i.e. Gender Roles)... колку го мразам тој збор... демек ако е жена, мора дома да готви, чисти, пушта машина, пери.... а ако е маж мора пред телевизор со весникот в раце, со ноѕете на маса.... НЕМА ПРАВИЛА! Јас кога студирав во странство, сам си ги перев алиштата и чистев (можи не толку често ), дали тоа ме прави мене жена? Татко ми (R.I.P!) често готвеше, не само мајка ми. Дали и тој беше жена? Или сега ќе речиш моето семејство е ненормално ради работите шо ги наведив... и затоа јас сум геј, а? |
|||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|||
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Репарирам - од англиски repair = поправам. |
|||
|||
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Какви семејства?!?! Демек хомосексуалци раѓаат хомосексуалци и бисексуалци раѓаат бисексуалци?!?! И каква политика на однесување? Смешен си!
Значи тука си се побиваш самиот. Ако оставаш можност твоете дете да е педер, значи и ти си педер Според твојата теза дека во такви семејства се раѓаат такви деца. Како тоа ќе му eбиш мамето? |
|||
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
[..mamma ..ЈАС СУМ РЕАЛЕН!ТРЕБА ДА МУ СЕ КАЖЕ..-НЕМОЈ ДА БИДЕШ ТАКОВ ИНАКУ ....(ај да не се повторувам)!!!..ПА ДА ВИДИМЕ ШТО ЌЕ СЕ ИЗРОДИ ОД ТОА ПОСЛЕ(ПОТОА ДЕ...)!!!...ОВА НЕ Е УСКРАТУВАЊЕ НА НЕКОИ ЧОВЕЧКИ ПРАВА...ОВА СЕ НОРМИ НА ЖИВЕЕЊЕ..,ДЕТЕТО НЕ СЕ РАЃА СО ПРЕДИСПОЗИЦИИ ДА БИДЕ ТАКОВ..ТОЈ СЕ ОФОРМУВА,А НА ТОА ВЛИЈАЕ ОПШТЕСТВОТО,СЕМЕЈСТВОТО...ДРУШТВОТО!!КОЈ НЕ ГИ ПОЧИТУВА...АЈ ТАМУ..[/QUOTE]
Ne bev razbrana???? OK...eve ..konkretno,iako NEMAM pravo da komentiram NEMAM lichno iskustvo i NEZNAM kako bi reagirala,no sigurno ne bi mi bilo seedno,kako shto nekade pogore prochitav.Toa shto boldirav vo tvojot post e i moe razmisluvanje. No,sepak bi sakala da slushnam tuka edna "vistinska prikazna"od eden vistinski roditel koj ima dete koe e homoseksualec. |
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mojot najdobar drugar e gey.
znam niz sto pominuvase i kakva borba imase sam so sebe.
mislam deka ja cuvstvuvav i jas zaedno so nego.
na vakvi temi, koga gi branam homosexsualcite, kako nego da go branam
ne bi sakala moeto dete niz toa da minuva.
toj odigra mnogu golema uloga vo gradenjeto na mojot pogled kon se' sto e razlicno, ne bi sakala da recam anomalija, jas na toa ne gledam taka.
jas razbiram i prifakjam.
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
mind reader
Нов член Регистриран: 17.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
gay ili str8..sto toa menuva?
...podobro principielen,moralen GAY covek...otkolku rasipana,nemoralna HETERO licnost prav roditel..ke go saka i poddrzuva svoeto dete bez razlika na negovata sex-orientacija GAY E OK !!! Изменето од Makijaveli - 25.Март.2008 во 14:19 |
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
така е,.... баш за тоа идам,... тоа сакав да напишам |
|||
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da.............!!! |
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
KAKO STO REKOV SEKOJ RODITEL..PRAV RODITEL KE GO SAKA SVOETO DETE,BEZUSLOVNO,AKO NE MOZE DA GO STORI TOA...TOGAS TREBAL/A DA PODRAZMISLI DALI VOOPSTO BIL/A PODGOTVEN/A ZA RODITELSTVO...ZATOA STO DA SI TATKO ILI MAJKA NE E HOBI..NEGO NAJGOLEMIOT ZIVOTEN PREDIZVIK |
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
vodolija1977
Група Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
||
jas bi go-ja podrzil -toa e negov-nejzin zivot pa sto i da odluci i vo sto i da se razvie ne mora da znaci deka ako sum go napravil-ja napravil deka sega akostane takva-takov ke go ubijam , ke tezneam sto i da pravi vo zivotot samo da bide najdobra-najdobar pa i ako e gay , sepak moe cedo e -dovolno ke mu e tesko sto ke bide otfrlen-a i osuduvan-a od okolinata od bliskite , od drugarite pa uste da nema moja podrska -ne, sekogas ke sum tuka za nego-a , oti taka ke dokazam deka navistina sum roditel , ne e samo roditelstvoto koga deteto ti e dobro i se ti e po kejf
|
|||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако уште живеам овде ќе му речам да се преселиме, или сам да си се пресели и да си живее на мир, некаде каде што хомосексуалноста е подобро прифатена |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
што ќе направам,како ќе реагирам???не знам...ќе ми биде тешко,ке бидам несреќна заради тоа што моето дете ќе минува потешко низ животот.ќе патам со него.но од друга страна ќе ја има мојата целосна подршка за неговите одлуки и неговиот пат во животот.сепак јас сум негова мајка и сум среќна секогаш кога се среќни моите деца |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
Внеси реплика | страница <1 34567 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |