|
Кој ја присвојува историјата? |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 147> |
Автор | ||
tanas3
Сениор Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 233 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А и още нещо имате вземано от България- гражданство!
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е тие што земале гражданство мора.... Да си ги посетат копилињата што ги направиле тука со бугарките во Скопје иако не го одобрувам тоа али ајде(зборам за македонците ова).......како и да е повеќемината се шиптарчиња... Изменето од Vladimir88 - 25.Март.2008 во 08:57 |
||
tanas3
Сениор Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 233 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Това го кажи на 1 300 000 македонци които живеят в България! Толкоз Македонци няма и в Македония. Само дето те са юдите на македонската нация а вие сте правоверни антични македонци!
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a anticki blgari??? kakvo e toa...??
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тоа е друже бујна античка фантазија |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ксантика се прославувала од времето на Филип Втори како празник на пролетта, убавината, љубовта и на цвеќињата. Македонија е земја на љубов и убавина.
Ксантика ја прославувал македонскиот народ заедно со фалангата, при што македонските војници во свечена облека пееле и играле македонски песни и игри, со што ја истакнувале својата посебност во споредба со елинскиот народ. Изменето од kultuzin - 25.Март.2008 во 12:04 |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На присутните им беа поделени мартинки со македонска плетка, за кои се смета дека од памтивек биле симбол на овој празник. |
||
ntg2003
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Таа е зошто немаме ништо обшто...Само случайност е кое потврдува правилото...Ништо обшто немаме... |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
АБе НТГ
Зошто ме лажеше за тој блогот?? Знаеше дека тоа што го постираше дека не е вистина Затоа и се уплаши од мене а??? Знаеш бев во МАНУ и тој човекот што го знам, ми кажа дека тоа е лага..дури се помоча од смеа..... Ама ми кажа нешто ептен интересно во врска со вас, што ми ги потврди моите сомнежи.. Изменето од Vladimir88 - 25.Март.2008 во 12:50 |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vic za Grcite: Dali e vistina deka grcite prvi go izmislile seksot?! Da,toa e tocno! Ama,koga dosle Makedoncite im kazale deka seksot moze da bide i so zena :) |
||
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро им кажале дека може и со жена. Затоа Дора Бакојани се работи со Кондолиза Рајс. |
||
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кажи и ние да се посмеем де |
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема што да ти кажувам на тебе, си знаеш и самиот Сепак ти го вадиш тука лебот од нас Изменето од Vladimir88 - 25.Март.2008 во 14:58 |
||
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мда - миналия месец умрех од глад
|
||
Внеси реплика | страница <1 3435363738 147> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |