|
Идеја за креација на лого |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Shad0wX
Нов член Регистриран: 24.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Март.2008 во 19:40 |
EEEEEj luge ke moze li nekoj da mi kaze nekoja idea kako da napravam LOGO vo vrska so obrazovanieto i nekoja FILOZOFSKA misla.... ODNAPRED BLAGODARAM
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka premalce informacii davas!
Bidi po konkreten, za sto e LOGO-to, imas li veke nekoja zamisla, koja"grupa" na gragani sakas da privleces so LOGO-to, za sto ke se koristi itn..... Inace GOOGLE znae sve , potrudi se malce nekoja ideea da soberes, ima i uputstva kako se kreirat!! Изменето од seka - 25.Март.2008 во 09:20 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оф леле,.... логово се прави како информатичка вежба во 7мо или 8мо не сум баш сигурна,.... ние правевме за школото,... ама зависи различно е,... може за некој производ мислам,... а да,... во 7мо,... во корел мора да го направиш,... нели барај на гугл
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДЕТЕТО ЗЕЗА НА МРТВО
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja ke napravam nekoji podocna ke gi donesam tuka
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
------------------------------------------------------------------------------------------------------ ...neeeee...logo se stava i za proektite..e sega koordinatorite koi nemaat vreme...a cesto se koordinatori i samite informaticari...polesno im e da odberat 2/3 decinja i da im dadat zadaca ...vo nivno ime da ja srabotat (zloupotreba na sluzbenata pozicija) ...mlado si...prashaj gi mama/tato za Kalimero...i nema pravda... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мамамд и ние правевме такво,.... затоа помислив,... а што знам,... може и да е за тоа,.... ама не ми изгледаше како да е постар од 7мо одд
|
|
nekojnekojski
Сениор Регистриран: 23.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kazete misla...zborce...poraka...i jas ke go napravam....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ene ti misla
da ucis ne e dovolno , treba da sakas da ucis |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
nekojnekojski
Сениор Регистриран: 23.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e troa dolgo?????????
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
je
probaj go ova sakaj da ucis pokratko SAKAJ use pokratko S Изменето од anakin - 25.Јуни.2008 во 14:28 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
S - dobro e!!!!!!!!
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |