|
Какво милениче чувате? |
Внеси реплика | страница <1 678910 21> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
искрено и јас да можам сите би ги прибрала и мачки и кучиња! мајка ми кога ми умре последново куче сакаше друго и најде сега треба да земам хаска ...а мене да ме прашуваш пре би земала некое од улица неухрането и нерасно
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Bigston
Група Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe Aisha, ista situacija i kaj mene.Haos mi e doma. Samo...kako gi namali? Da ne gi pusti na ulica ?? Nemoj....nema da preziveat tamu Ne znam dali mene mi se cini,ama za sekoj eden covek sto gi saka i se grizi za tie zivotni sto se na ulica, ima deset luge sto ne mozat da gi smislat. Kaj mene pred zgrada do pred nedela dena imase kuce so mali kucinja i site se otrueni. |
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas gi sobiram mackite od ulica!
Imav inaku 8 macki, dve bea angorki i gi podariv! Drugo pak bese masko, i toa vednas mi go zema edna prijatelka a edna druga prijatelka zivee na selo taka da uziva vo macki a i ima prostor za cuvanje i gi zema ostantite. Sega ostanv na 3 kako sto rekov cekam prinova. Mi rekoa deka nosi 2 macinja. Go mrazam kastriranjeto i smetam deka e nuhuman cin, no bev primorana. Zosto ako gi pustam na ulica znam sto ke im se sluci. vaka e podobro! Imam popust vo veterinarnata bolnica No kako mozat lugeto da bidat tolku nehumani! Da trujat nesto sto e bezpomosno! kolku mi e zal za kuceto od tvojata zgrada! Uf, kolku se rasipani nekoi luge |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam replika nemozam da ispratam sliki od moite milenicinja mi izleguva zabranet pristap.ako moze nekoj da mi kaze zosto? napraviv mislam se kako sto treba
|
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[COLOR=green] Dragi moi!
Denes koga dojdov doma sestra mi me doceka so preubava vest! Mojat PRinceza rodi malo masko i belo macence! Iskreno ocekuvavme 2, bidejki taka ni rekoa na veterinar, no ete SEGA DOMA IMAME SREKNO 4 CLENO SEMEJSTVO! [SIZE][COLOR] |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мила ај провери со палпација (опипување) да не има уште едно зашто може да се случи тек другиот ден да ве изненади со уште некое...јас така напипав 4 роди 3 и после 24 часа уште 1 .....патем нека ви расте големо мачето
|
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ٍСакам кучиња, цел живот чував. Многу, многу сакам да чувам куче. Им купувам храна на сите маалски кучиња. Но маж ми сака мачки. Многу сака мачки. Кога го запознав, дури собата му беше излепена со постери од мачки. Но тој не сака кучиња. Ги храни уличните мачки со салами и паштети. Предлог-Решение? (во меѓувреме имаме ситни љубимци, папагали, желки, но со тоа се среќни само децата. Мислам, ги сакаме и ние, ама....) |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мила прашуваш како да го одвикнеш од мачки или не сватив
|
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како да бидат и волкот сит и овците на број, т.е. и јас да чувам куче и тој мачка, а како кога тој не сака куче во куќа, а јас несакам мачки низ куќа
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам, ќе проработам на случајот
|
|
|
|
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blue fala na sovetot!
Ke i kazam na sestra mi da proba, jas ne sum mnogu po toa! Ona neka se praksa sega na zivotni. Ej Marija, bravo za maz ti. |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знаев...хахаха
|
|
|
|
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pa sega Marija M.......
Jas se plasam od kucinja i sto ga pravam Inaku blue, sestra mi ja ispalpira, i nema nisto, se nadevam deka e taka. Inaku macenceto e belo a samo na tilot i opaskata mu se zoltenikavi Mnogu interesna kombinacija! Ne uspev da najdam nacin da postiram sliki, no prva prilika, ke ja spodelam so vas.... |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |