IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Моето дете е геј
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Моето дете е геј

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 24>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Статус: Офлајн
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 17:56
Originally posted by mamma mamma напиша:

Mnogu mi se chudni vakvi prashanja na koitreba da se odgovara...napamet,bez nikakvo iskustvo,nema da dadam svoj komentar...zatoa shto ne sum POCHUVSTVUVALA na svoja koza kako shto vikaat-kako e,a ushte poveke nemozam da komentiram kakvi bi mi bile reakciite..Zatoa, se nerviram koga na vakvi temi chitam sekakvi odgovoria bi sakala da chitam odgovori od roditeli koi veke imaat takvo dete(ova...konkretno za temava)...Bidete mi pozdraveni site....i koi znaat a poveke onie koi neznaat...

..mamma ..ЈАС СУМ РЕАЛЕН!ТРЕБА ДА МУ СЕ КАЖЕ..-НЕМОЈ ДА БИДЕШ ТАКОВ ИНАКУ ....(ај да не се повторувам)!!!..ПА ДА ВИДИМЕ ШТО ЌЕ СЕ ИЗРОДИ ОД ТОА ПОСЛЕ(ПОТОА ДЕ...)!!!...ОВА НЕ Е УСКРАТУВАЊЕ НА НЕКОИ ЧОВЕЧКИ ПРАВА...ОВА СЕ НОРМИ НА ЖИВЕЕЊЕ..,ДЕТЕТО НЕ СЕ РАЃА СО ПРЕДИСПОЗИЦИИ ДА БИДЕ ТАКОВ..ТОЈ СЕ ОФОРМУВА,А НА ТОА ВЛИЈАЕ ОПШТЕСТВОТО,СЕМЕЈСТВОТО...ДРУШТВОТО!!КОЈ НЕ ГИ ПОЧИТУВА...АЈ ТАМУ..
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 18:31
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Имено, хомосексуалноста настанува кога доаѓа до силна идентификација на детето со сопствениот пол или со родителот од спротивниот пол.

Уау марија колку си контрадикторна! смеење

Во една здрава и хармонична средина, каде нема доминантни и потчинети, победници и жртви, каде секој си ги знае своите улоги од мал, каде се посветува внимание на детето....нема шанси да израсне геј.

Јас израснав токму во таква средина. Имам поголем брат. Јас сум геј а брат ми е стрејт. Ај најди сега нзс?

Јас не се идентификував со мајка ми.

каде секој си ги знае своите улоги од мал

{Полови} „Улоги“ (i.e. Gender Roles)...  колку го мразам тој збор... демек ако е жена, мора дома да готви, чисти, пушта машина, пери.... а ако е маж мора пред телевизор со весникот в раце, со ноѕете на маса....лутина НЕМА ПРАВИЛА! Јас кога студирав во странство, сам си ги перев алиштата и чистев (можи не толку често плазење), дали тоа ме прави мене жена? Татко ми (R.I.P!) често готвеше, не само мајка ми. Дали и тој беше жена?
Или сега ќе речиш моето семејство е ненормално ради работите шо ги наведив... и затоа јас сум геј, а?доста%20е
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 18:36
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

репарирам е менувам

Репарирам - од англиски repair = поправам. намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 18:44
Originally posted by zagor zagor напиша:

...ПРВО ТАКВИ ДЕЦА СЕ СОЗДАВАТ И РАСТАТ ВО ТАКВИ СЕМЕЈСТВА..И НОРМАЛНО ДЕКА НЕ ИМ СМЕТААТ....НЕ САМО ДЕКА СЕ НИВНИ И ГИ САКААТ,ТУКУ СИ ЈА ЗНААТ ПОЛИТИКАТА НА ОДНЕСУВАЊЕ..!!!...

Какви семејства?!?! Демек хомосексуалци раѓаат хомосексуалци и бисексуалци раѓаат бисексуалци?!?! И каква политика на однесување?

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

Смешен си!

Originally posted by zagor zagor напиша:

ТАКА ДА ,АКО МОЈОТ ПОСТАНЕ ПЕДЕР...МУ ЕБАВ МАМЕТО...ЕДНАШ ЗА СЕКОГАШ,ПА ВИЕ КАКО САКАТЕ ОКВАЛИФИКУВАЈТЕ МЕ!!!

Значи тука си се побиваш самиот. Ако оставаш можност твоете дете да е педер, значи и ти си педер
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење Според твојата теза дека во такви семејства се раѓаат такви деца. голема%20насмевка
Како тоа ќе му eбиш мамето?
газење%20од%20смеењеплазење
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 21:44
[..mamma ..ЈАС СУМ РЕАЛЕН!ТРЕБА ДА МУ СЕ КАЖЕ..-НЕМОЈ ДА БИДЕШ ТАКОВ ИНАКУ ....(ај да не се повторувам)!!!..ПА ДА ВИДИМЕ ШТО ЌЕ СЕ ИЗРОДИ ОД ТОА ПОСЛЕ(ПОТОА ДЕ...)!!!...ОВА НЕ Е УСКРАТУВАЊЕ НА НЕКОИ ЧОВЕЧКИ ПРАВА...ОВА СЕ НОРМИ НА ЖИВЕЕЊЕ..,ДЕТЕТО НЕ СЕ РАЃА СО ПРЕДИСПОЗИЦИИ ДА БИДЕ ТАКОВ..ТОЈ СЕ ОФОРМУВА,А НА ТОА ВЛИЈАЕ ОПШТЕСТВОТО,СЕМЕЈСТВОТО...ДРУШТВОТО!!КОЈ НЕ ГИ ПОЧИТУВА...АЈ ТАМУ..[/QUOTE]

Ne bev razbrana????
OK...eve ..konkretno,iako NEMAM pravo da komentiram
NEMAM lichno iskustvo i NEZNAM kako bi reagirala,no sigurno ne bi mi bilo
seedno,kako shto nekade pogore prochitav.Toa shto boldirav vo tvojot post
e i moe razmisluvanje.
No,sepak bi sakala da slushnam tuka edna "vistinska prikazna"od eden
vistinski roditel koj ima dete koe e homoseksualec.

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 21:59
mojot najdobar drugar e gey.
znam niz sto pominuvase i kakva borba imase sam so sebe.
mislam deka ja cuvstvuvav i jas zaedno so nego.
na vakvi temi, koga gi branam homosexsualcite, kako nego da go branam
ne bi sakala moeto dete niz toa da minuva.
toj odigra mnogu golema uloga vo gradenjeto na mojot pogled kon se' sto e razlicno, ne bi sakala da recam anomalija, jas na toa ne gledam taka.
jas razbiram i prifakjam.
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
mind reader Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mind reader Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 13:44
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

mojot najdobar drugar e gey.
znam niz sto pominuvase i kakva borba imase sam so sebe.

mislam deka ja cuvstvuvav i jas zaedno so nego.

na vakvi temi, koga gi branam homosexsualcite, kako nego da go branam

ne bi sakala moeto dete niz toa da minuva.

toj odigra mnogu golema uloga vo gradenjeto na mojot pogled kon se' sto e razlicno, ne bi sakala da recam anomalija, jas na toa ne gledam taka.

jas razbiram i prifakjam.
BRAVO KEJT,SO DA KAZAM SAMO DEKA RAZMISLUVAS SO LADNA GLAVA,I STO SEA AKO DETETO E GAY TREBA DA GO VODIME PO PSIHIJATRI,HIPNOTICARI DA GO "LECIME"???I STO KE POSTOGNEME SO TOA, SAMO STO DETETO KE IMA POVEKE FRUSTRACII OTKOLKU STO IMALO DO SEA.BRAVO ZA TEBE KEJT (I'M GAY TOO)
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:18
gay ili str8..sto toa menuva?
...podobro principielen,moralen GAY covek...otkolku rasipana,nemoralna HETERO licnost

prav roditel..ke go saka i poddrzuva svoeto dete bez razlika na negovata sex-orientacija
            GAY E OK !!!       

Изменето од Makijaveli - 25.Март.2008 во 14:19
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 12:39
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

Originally posted by bpre bpre напиша:

Еве испровоциран од темите во кои главна тематика е хомосексуалноста во кој еден куп наши сограѓани навредуваат, плљукаат, убиваат, лечат хомосексуалци, ја отварам оваа тема:Што ке направам, како ќе реагирам, ако разберам дека мојот син (мојата ќерка) е хомосексуалец?

MORE AJ NE VIKAJTE SI GO GJAVOLOT NA GOSTI! a STO KJE PRAVITE, AKO VI DOJDE...? iSTO STO I PRED - ZAREM KJE SE OTKAZETE OD DETETO? NE VERUVAM... POLESNO KJE GO KONTROLIRATE OD POROK KAKO DROGATA OTKOLKU OD VAKVA ANOMALIJA...SO EMOCIITE NIKOJ NE IZLEGOL NA KRAJ...

така е,.... аплауз баш за тоа идам,... тоа сакав да напишам голема%20насмевка
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 17:45
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

prav roditel..ke go saka i poddrzuva svoeto dete bez razlika na negovata sex-orientacija

da.............!!!
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 18:03
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

[QUOTE=bpre]

se SLOZUVAM I GO ODOBRUVAN TVOETO RAZMISLUVANJE ( ko da pa mene nekoj me prasuva ),osven so zborot ANOMALIJA....zasto ANOALIJA?...ANOMALIJA E cuvaj boze da se rodi dete so DAUNOV SINDROM,so osteten vid,sluh..da se rodi so 4 prsta na nogata ili rakata...i da ne redam ponatamu,samata pomisla mi stvara neprijatno cuvstvo vo stomakov.Mozam da se slozam deka hormonalnoto narushuvanje vo organizmot koe doveduva do raganje na edna GAY osoba e ANOMALIJA...no so samiot cin na RAGANJE...toa ponatamu ne se vika ANOMALIJA.
KAKO STO REKOV SEKOJ RODITEL..PRAV RODITEL KE GO SAKA SVOETO DETE,BEZUSLOVNO,AKO NE MOZE DA GO STORI TOA...TOGAS TREBAL/A DA PODRAZMISLI DALI VOOPSTO BIL/A PODGOTVEN/A ZA RODITELSTVO...ZATOA STO DA SI TATKO ILI MAJKA NE E HOBI..NEGO NAJGOLEMIOT ZIVOTEN PREDIZVIK
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
vodolija1977 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 43
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (1) Благодарам(1)   Цитирај vodolija1977 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 18:16
jas bi go-ja podrzil -toa e negov-nejzin zivot pa sto i da odluci i vo sto i da se razvie ne mora da znaci deka ako sum go napravil-ja napravil deka sega akostane takva-takov ke go ubijam , ke tezneam sto i da pravi vo zivotot samo da bide najdobra-najdobar pa i ako e gay , sepak moe cedo e -dovolno ke mu e tesko sto ke bide otfrlen-a i osuduvan-a od okolinata od bliskite , od drugarite pa uste da nema moja podrska -ne, sekogas ke sum tuka za nego-a , oti taka ke dokazam deka navistina sum roditel , ne e samo roditelstvoto koga deteto ti e dobro i se ti e po kejf
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 20:12
Originally posted by bpre bpre напиша:

Еве испровоциран од темите во кои главна тематика е хомосексуалноста во кој еден куп наши сограѓани навредуваат, плљукаат, убиваат, лечат хомосексуалци, ја отварам оваа тема:Што ке направам, како ќе реагирам, ако разберам дека мојот син (мојата ќерка) е хомосексуалец?

Ако уште живеам овде ќе му речам да се преселиме, или сам да си се пресели и да си живее на мир, некаде каде што хомосексуалноста е подобро прифатена
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 20:27

што ќе направам,како ќе реагирам???не знам...ќе ми биде тешко,ке бидам несреќна заради тоа што моето дете ќе минува потешко низ животот.ќе патам со него.но од друга страна ќе ја има мојата целосна подршка за неговите одлуки и неговиот пат во животот.сепак јас сум негова мајка и сум среќна секогаш кога се среќни моите деца

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.