IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Како се чувствувате денес среќни/тажни
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како се чувствувате денес среќни/тажни

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 959>
Автор
Порака
SINO Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 50
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SINO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2005 во 19:37
Originally posted by maja maja напиша:

Zasto ne otvorime klub na tazni srca??

Никако, никако, ни-ка-ко ... затоа што може ова

да се претвори во ова

а јас посакувам во ова

и посакувам ваков клуб

Нешто сум збесната деновиве
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2005 во 19:41
Se slozuvam da otvorime klub na srekjni zenski srca .Bi sakala i sekoja od nas sekoj den da napishe sto ja naprvilo SREKJNA no samo SREKJNA.
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
vatrena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јули.2005
Локација: Macedonia
Поени: 607
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vatrena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2005 во 20:50
se zaclenuvam vo klubot..od utre samo srekja ....
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SINO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2005 во 20:54

Bi sakala i sekoja od nas sekoj den da napishe sto ja naprvilo SREKJNA no samo SREKJNA.

ОК!

Зошто да не почнеме од денес?

Еве јас ќе кажам, иако денов ми е некако целиот сјебан (упс, смеам да речам СЈАБАН?) денеска ме направи среќна тоа што можев да се забавувам на интернетов колку што сакам. (Обично го користам интернетов за работа. Сурфам к’о луда за да најдам нешто што ми треба, нооооо, денеска ... уживанција ...

Понатаму, ме направи среќна што има по некој на форумов што ги чита моите постови и конкретно те*е Маја баш ти фала за пофалбите кои овде-онде (на различни теми) ми ги упатуваш. Тоа ми значи и ме прави среќна.

И така денов всушност се трансфорнира во:

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2005 во 22:14
Eve i mene ova sega me napravi srekjna so go prochitav SINO ova od tebe.Pa jas sakam da sum srekjna no taa srekja da ja podelam so drug eve sega so tebe.

A i jas kako tebe Sino da recham denot mi e SJEBAN no samo edna rabota me napravi srekjna vesta od mojata drugarka deka ocekuva bebe:)Seushte ne mozam da se soberam od shokot zatoa sto do pred samo nekolku casa zboruvavme kolku saka da stane majka a taa vekje kje bide majka:))
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2005 во 22:21
Originally posted by Barbika Barbika напиша:

Nikogas ne im dozvoluvaj da te skrsat,
cuvstvoto e poinakvo dodeka letas,
koga ke stapnes na tloto veke e docna,
svakas deka si padnal...

Letaj i ne zapiraj...
Jas padnav!

Padna??????????? Nikogas ne mozes da padnes, mozes samo da si mislis taka, iako duhot vo tebe moli da izleze na videlina i da gi zeme rabotite vo svoi race... Ne se sekiraj, imam bajagi iskustvo vo toa sto mislam deka si padnala, jas ke ti pomognam... Ne sakam ama ic falenje ama veruvaj site moi drugarki kaj mene se obrakaat koga imaat problemi, ke te zasakam kako drugarka i tokmu poradi toa sakam da ti pomognam... Te cekam na replay  i normalno ajde odma okezi se da vidam a ne tuka fontaite si gi pustila, sramota

MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SINO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2005 во 23:10

edna rabota me napravi srekjna vesta od mojata drugarka deka ocekuva bebe

Прекрасно! Честитки и од мене! Вистинска причина да се биде несебично среќен, за и поради друг.

СУПЕР
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2005 во 23:13
Fala SINO, no seuste sum vozbudena od vesta:)
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2005 во 23:22

auuuuuuuuuuuuuuu braos  ke ima li whiskey i puri??? bas obozavam toa ej  i imaat li veke smisleno nekoe imence za bebushot?

MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2005 во 23:36

wow! dens sme site srekjni!!!

samo taka da terame napred!!!!

kolku e ubavo da si srekjen.....

Кон врв
Barbika Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Поени: 860
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Barbika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2005 во 14:10
Denes e veke podobro
Ubav e idenot ,a i cuvstvata so nego!
Кон врв
Barbika Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Поени: 860
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Barbika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2005 во 10:54
Denes donesov vazna odluka,malku sum zbuneta i seuste ne sum ja sprovela taa odluka!
Dokolku imam pozitivni rezultati ke bidam najsrekna!
Ve pozdravuvam i imajte ubav den!
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2005 во 11:25
Samo napred Barbi

Jas sum denes mnogu mnogu mnogu mnogu sreknaaaaaaaaaaaaa i raspolozena i svetam kako milion zvezdiiiiiiii i ve gushkam site za da vi prenesam i na vas pozitivna energija
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2005 во 12:52
Denes mi e prekrasen denot.Polna sum so pozitivna energija za koja e "vinovna" mojata ljubov.Baknez do nego za ovoj prekrasen den.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 959>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,500 секунди.