IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Задоволство или разочарување
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Задоволство или разочарување

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 12>
Автор
Порака
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 14:26
...................najgolemo zivotno  razocaruvanje mi e.................promaseniot brak.............za zal  ne po moja vina..................тага.............no zivotot tece i ponataka.......... i bez sekogo se moze..............
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 14:45
Originally posted by bibce bibce напиша:

...................najgolemo zivotno  razocaruvanje mi e.................promaseniot brak.............za zal  ne po moja vina..................тага.............no zivotot tece i ponataka.......... i bez sekogo se moze..............
podobro promasen brak otkolku promasen zivot vo brakголемо%20гушкање
apce
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 10:27
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање.............blagodaram na poddrskata...........i se soglasuvam................
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 23:25
големо%20гушкањеBIBCE GLAVATA GORE, KOGA NESTO NE ODI NAJDOBRO E DA SE PREKINE големо%20гушкање
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 23:39
Originally posted by bibce bibce напиша:

---------------------------------------------------------------------------------------------
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање ...utre e nov den, po dozd doaga sonce....големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 23:40
jga
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 00:32
e mene mi e zadovolstvo da dremem do kasno pred pc, a razocaruvanje mi e koga kje mi tekne deka sum sabajle na rabota
ama jas ne sakam da sum razocarana, pa na taa misla za rabotata i pravam "block this user"намигнување
znaci mi ostanuva samo da sum si zadovolnaголемо%20гушкање
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 00:33
Razocaruvanje se dozivuva koga ocekuvas da ti se sluci nesto dobro, a ne si rabotel dovolno za da go ostvaris toa...leleee serenje...pa koj saka da se maci i na krajot pod uslov da go dobie, na nos ke mu bide 
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 00:44
razocaruvanje e neso sasim drugo
toa e neispolnuvanje na ocekuvanjata
so se ocekuvanja pogolemi toa razocaruvanje e poglemo
znaci pravoproporcionalno

zadovolstvo e kjef
i nee sprotivnost od razocaruvanje nego e vo sasim druga konotacija

da ne go tupam mnogu
sprotivno od razocaruvanje e ispolneto ocekuvanje

Изменето од mikus - 27.Март.2008 во 00:45
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 00:51
Zadovolstvo koga se soblakate goli i taman ona...znaes...urla alarmot i nekoj ti ja krade kolata, a ti nema sansi da go stignes
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 00:58
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Zadovolstvo koga se soblakate goli i taman ona...znaes...urla alarmot i nekoj ti ja krade kolata, a ti nema sansi da go stignes

kogo???
mislis deka kje go stignes i bez namera da se fukas?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 01:02
Toa so kolata bese nezadovolstvo...malce ovcite mi se razbegaa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 01:06
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Toa so kolata bese nezadovolstvo...malce ovcite mi se razbegaa

jebi ga koja mesto ovca si mu go prodal na pandurov sarplaninecot
ni toj ni ti ne ste primetile razlika
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 01:15
 - Babo, daj da ti go bapnam
 - Lele, vnucko pa ti si poludel, ke te kazam na tatko ti.
.......
 - Dogaj, be vamu mocko eden, sto si i  zborel na baba ti !
 - De be sto vreskas tolku, ti cel zivot ja ebes majka mi, a se bunis sto sakam da i go bapnam na majka ti
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,922 секунди.