IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Историја
  Активни теми Активни теми RSS - Кој ја присвојува историјата?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој ја присвојува историјата?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 115116117118119 147>
Автор
Порака Обратен редослед
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 13:05
NTG, SI BIL LI VO MAKEDONIJA?
Кон врв
ntg2003 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Поени: 483
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 12:55
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Originally posted by ntg2003 ntg2003 напиша:

не гледам татарски клипови ама сигурно ке ти се насмеев ако го гледфав така да голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкасмеење

Не е клип..така да..

уште нешто.....имам братучеди таму што студираат и знам каков живот имаат бугарите од тие што ми кажуваа.....70% од народот е сиромав изненадувањеизненадувањеизненадување јас пред 6 год. бев на одмор.....таму каде што бев сместена (апартман) газдарицата се чудеше колку трошиме а јас би рекла дека не беше луксуз туку онака малце поопуштено но не премногу. нејзината дневница беше колку еден доручек.

2008 не е 2002 година..Многу нешта са променени каj назе...Па ела пак на одмор..ке видиш..
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 12:49

Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

SAMO USTE OVA KE GO KAZAM, SME BILE POIM ZA TATARITE, A TOA I KE BIDEME SEKOGAS , OSOBENO NA KULTUREN PLAN.

TOA STO NA VESTACKI NACIN VE UBUTAA VO EVROPSKA UNIJA, NEZNACI DEKA STE PODOBRI, POBOGATI ILI POPAMETNI.

Не знам...kultuzin...
Виж ова:http://www.eufunds.bg/index.php?cat=121
Пожелавам го на вас истото..
И на Македониjа

BLAGODARAM ZA ZELBITE.
MAKEDONIJA I HRVATSKA NEPRAVEDNO NE SE VO EU,KOGA VEKE BUGARIJA I ROMANIJA VLEGOJA. TOA MISLAM DEKA I TI KE GO PRIZNAES,ILI BAREM KE OBJASNIS PO KOJA OSNOVA VIE DENES STE VO EU.

SLUSNA LI DEKA VI JA STOPIRAA POMOSTA ZA ZEMJODELIETO PORADI MALVERZACII SO TIE PARI.

Мисла дека и Македониjа и Хрватска не са поназад од България и Румъния. Ни во икономски, ни во политички план..Хрватите ги дрпна назади Хага, а вазе грчките сплетни..

"SLUSNA LI DEKA VI JA STOPIRAA POMOSTA ZA ZEMJODELIETO PORADI MALVERZACII SO TIE PARI."

Таа е нормална процедура..Оние от владата не требе да краднат..а они са свикнале само това да праат..

UBAVO STO REALNO GLEDAS NA RABOTITE.

POZDRAV.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 12:48
AMERIKA BEVME I KE BIDEME AMERIKA ZA NIV , OVA NE GO ZABORAVAJ BLUEPLAYER, I NISTO NE TREBA DA TE CUDI.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 12:47

SAMO USTE OVA KE GO KAZAM, SME BILE POIM ZA TATARITE, A TOA I KE BIDEME SEKOGAS , OSOBENO NA KULTUREN PLAN.

TOA STO NA VESTACKI NACIN VE UBUTAA VO EVROPSKA UNIJA, NEZNACI DEKA STE PODOBRI, POBOGATI ILI POPAMETNI.

Не знам...kultuzin...
И на Македониjа

BLAGODARAM ZA ZELBITE.
MAKEDONIJA I HRVATSKA NEPRAVEDNO NE SE VO EU,KOGA VEKE BUGARIJA I ROMANIJA VLEGOJA. TOA MISLAM DEKA I TI KE GO PRIZNAES,ILI BAREM KE OBJASNIS PO KOJA OSNOVA VIE DENES STE VO EU.

SLUSNA LI DEKA VI JA STOPIRAA POMOSTA ZA ZEMJODELIETO PORADI MALVERZACII SO TIE PARI.

Мисла дека и Македониjа и Хрватска не са поназад од България и Румъния. Ни во икономски, ни во политички план..Хрватите ги дрпна назади Хага, а вазе грчките сплетни..

"SLUSNA LI DEKA VI JA STOPIRAA POMOSTA ZA ZEMJODELIETO PORADI MALVERZACII SO TIE PARI."

Таа е нормална процедура..Оние от владата не требе да краднат..а они са свикнале само това да праат..
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 12:44

не гледам татарски клипови ама сигурно ке ти се насмеев ако го гледфав така да голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкасмеење

Не е клип..така да..
уште нешто.....имам братучеди таму што студираат и знам каков живот имаат бугарите од тие што ми кажуваа.....70% од народот е сиромав изненадувањеизненадувањеизненадување јас пред 6 год. бев на одмор.....таму каде што бев сместена (апартман) газдарицата се чудеше колку трошиме а јас би рекла дека не беше луксуз туку онака малце поопуштено но не премногу. нејзината дневница беше колку еден доручек.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 12:41

Не знам...kultuzin...
И на Македониjа

BLAGODARAM ZA ZELBITE.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 12:39

Не е клип..така да..
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 12:38

Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 12:35

Не знам...kultuzin...
И на Македониjа
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 12:25

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 12:21

а да кажат прво како им е откако се европејци? каков е процентот на НЕвработеност и какви им се платите а какви цените? или ја треба да кажам? голема%20насмевка

70 leva zima medicinska sestra.

i posle se sto ni se slucuva, site pritisoci negiranja; i opstrukcii; se uste sme za niv AMERIKA, im tecat ligite koga ke go slusnat zborot MAKEDONIJA.

35 евро?
Така ли ве учат у Македониjа..
Не треси глупости..
Минимална плата от 01.01.2008 г 220 лв
Нема medicinska sestra на минимална плата...умножи по 2.5 и ке получиш околу 280 евро и тогаш ке бидеш близу до истината

OVA MI GO IMA KAZANO EDNA BUGARKA, PRED GODINA DENA
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 12:20

6.5 процента безработни
плати нема
цени - европски

6,5 % зошто пола Бугарија е на гурбет во Европа
и нема работна сила..
Затоа и се покачени платите
Да се вратат сите тие што се на гурбет во Европа, во Бугарија ќе видиш колкави ќе бидат платите во Бугарија

Изменето од Vladimir88 - 24.Март.2008 во 12:20
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 12:20

а да кажат прво како им е откако се европејци? каков е процентот на НЕвработеност и какви им се платите а какви цените? или ја треба да кажам? голема%20насмевка

70 leva zima medicinska sestra.

i posle se sto ni se slucuva, site pritisoci negiranja; i opstrukcii; se uste sme za niv AMERIKA, im tecat ligite koga ke go slusnat zborot MAKEDONIJA.

35 евро?
Така ли ве учат у Македониjа..
Не треси глупости..
Минимална плата от 01.01.2008 г 220 лв
Нема medicinska sestra на минимална плата...умножи по 2.5 и ке получиш околу 280 евро и тогаш ке бидеш близу до истината
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 115116117118119 147>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.