|
Моето дете е геј |
Внеси реплика | страница 123 24> |
Автор | ||
bpre
Нов член Регистриран: 19.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Март.2008 во 03:02 |
|
Еве испровоциран од темите во кои главна тематика е хомосексуалноста во кој еден куп наши сограѓани навредуваат, плљукаат, убиваат, лечат хомосексуалци, ја отварам оваа тема:
Што ке направам, како ќе реагирам, ако разберам дека мојот син (мојата ќерка) е хомосексуалец? |
||
2012
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mameto negovo
abe kako.....nema sansi da dozvolam ja toa da se desi.... |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke go repariram sala mene dete takvo da mi se rodi tesko bogami
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke mislam na negovata sreka!
|
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako e masko......ke go nosam na striptiz uste od malendo....da se uchit e da vidam dali posle ..... ke moze da mrda na strana
Изменето од $BlackDevil$ - 24.Март.2008 во 03:08 |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...pu pu skraja...
|
||
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ke si go sakam kakvo takvo,ako toa e toa sto go cuvstvuva vo dusata..............protiv srce ne se moze..........
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...hehehhee...abe geni ne se shala... |
||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се и сешто на форумов.... демек тоа ќе те праша за дозвола дали такви чувства да му се појават..... Тоест да се изјаснам подобро (оти знам дека погрешно ќе ме сфатиш): демек чувствата негови/нејзини тебе ќе те прашаат за дозвола кон кој пол да се насочат.... Изменето од RebeL - 24.Март.2008 во 05:14 |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да не ти се сонило тебе или некоја бајачка да не ти кажа дека тешко баш ТЕБЕ да ти се роди дете хомосексуалец?!? Изменето од RebeL - 24.Март.2008 во 05:15 |
||
||
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
(под претпоставка дека ти си машко) А значи тебе сега да те однесат на машки стриптиз ќе станиш геј а? Ееее друже знајш шо викаат за оние кои се плашат некој да не ги „зарази“ со хомосексуалност? Несигурноста во својата (хетеро)сексуална ориентација значи сигурна хомосексуалност или барем бисексуалност. Ако ти мислиш дека хомосексуалноста е заразна, тогаш ти си геј човече и сега знам дека ќе почниш да се тупаш по гради колку си стрејт.... ... хммм ај да не продолжувам потаму |
||
||
bpre
Нов член Регистриран: 19.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, да интересен е животот драги мои, понекогаш суров, понекогаш ироничен. Зошто понекогаш баш на тие "мажишта" што се маваат во гради животот им подарува убави изненадувања. Затоа бидете толерантни за да и животот биде толерантен кон вас. Карма Изменето од bpre - 24.Март.2008 во 07:20 |
||
2012
|
||
dama
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo ova moderno vreme se e mozno ,pa taka da ke mora kako roditeli da gi podrzime vo bilo sto, ni se dopagalo nas ili ne.sepak se nasi deca
|
||
Внеси реплика | страница 123 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |