|
Омилени уметнички дела |
Внеси реплика | страница <1 89101112 38> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
рембрант
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
анри тулуз лотрек
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... mamma ДЕНЕС КАКО И СЕКОЈ ДЕЛ ОД УМЕТНОСТА,ТАКА И СЛИКАРСТВОТО ПОЧИВА НА "PRAVILO NA DjUNGLATA"....СО СЕКОЈА ПОЧИТ СПРЕМА НЕКОИ АВТОРИ!!!ЕДНАШ ОВДЕ НАПИШАВ ДЕКА "ЕДНО ДЕЛО НИКОГАШ НЕМА ДА БИДЕ УМЕТНИЧКО ДЕЛО АКО НЕ ЈА ВИДИ ДНЕВНАТА СВЕТЛИНА.."..ШТО ЗНАЧИ ТРЕБА ДА БИДЕ ИЗЛОЖЕНО ПРОМОВИРАНО И ПРИКАЖАНО НА ВИСТИНСКИТЕ КОНЗУМАТОРИ ОД ТАА УМЕТНОСТ!!!ЛИЧНО ПОЗНАВАМ И ИМАМ КОЛЕГИ ОД ФАКУЛТЕТ КОЈ СЕ МНОГУ ПОДОБРИ ОД НЕКОИ КОЈ НИЕ И ЈАВНОСТА ГИ ПОЗНАВАМЕ,НО ПОРАДИ МАТЕРИЈАЛНИТЕ СРЕДСТВА НЕ СЕ ВО МОЖНОСТ ДА ОРГАНИЗИРААТ САМОСТОЈНИ ИЛИ ГРУПНИ ИЗЛОЖБИ,А ЗА ДА ИЗЛЕЗАТ НАДВОР ДА НЕ ПРАВИМЕ МУАБЕТ!!!ДА НЕ ЗБОРУВАМЕ И ЗА ВРСКИТЕ КОЈ ТРЕБА ДА ГИ ИМА ЗА ДА ВЛЕТА ВО НЕКОЈА ГРУПА ЗА ИЗЛОЖБИ НАДВОР...!ТАКА ДА ..ИМА МНОГУ НЕШТА КОЈ СЕ ПОТРЕБНИ ЗА ДА БИДЕ ТОА ШТО ТРЕБА ДА БИДЕ!...ЗАТОА ВЕЛАМ..НЕКОИ СИ ИГРААТ СО ЧЕТКИТЕ...!!!ВИСТИНСКИТЕ АВТОРИ НАВИСТИНА СИ ИГРАЛЕ СО НИВ,МЕЃУТОА СОЗДАВАЛЕ ДЕЛА КОЈ НЕ ГИ ЈАДЕ ВРЕМЕТО!!! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SEVO OVA MNOGU DOBRO GO ZNAM,I TOA OD LICHNO ISKUSTVO..
I ZA ZAL VO PRAVO SI.. ZATOA...AJ DA LEPIME SLIKI I DA NE FILOSOFIRAME MNOGU... TEMAVA ZAPRAVO SAMO TOA I BARA... |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
June Dudley "Sunkissed" |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Just Peachy" |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hollyhock Lane" by Linda Paul |
|
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Syllavethy |
|
|
|
maloto76
Нов член Регистриран: 22.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://maloto76.blogspot.com/ moeto portfolio seuste ne e dovrseno no ......... |
|
tatjana5
Нов член Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moj omilen Umetnik e August Macke. Mnogu od negovite sliki jas samata gi nacrtav. Naravno deka do moeto ime stoi deka origanalot e od Macke. No jas imam i sopstveni dela. Crtanjeto e moj zivot. Moite sliki se vo Aquarell, a nekolku imam i so Acryl. Na site koi se interesiraat za umetnost im pozeluvam mnogu uspeh. Prijatna vecer i mnogu pozdravi do site makedonci.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЧИТАТЕЛКАТА ЖАН ОНОРЕ ФРАГОНАРД (JEAN HONORE FRAGONARD 1732-1806) |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene mn mi se dopagja salvador dali,zakon e....imam napraveno proekt po dizajn za nego
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |