|
ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ и други детски песнички |
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Автор | |
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дајте раце да играме |
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bobi bas mi e gajle po tebe nema da patam
knigite sto ti gi dolzam postenski ke ti gi vratam!!! |
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nkola,Nikola
nesto cudno mi se slucuva, sto e toa znae majkami i mama me poducuva, Salalalala,salalalala samo uste devet godini.... |
|
deyan
Нов член Регистриран: 20.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislam deka NONA NEDELKOVSKA e za vo zlatno zlavj4e
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa tamu i pocna ona..zlatno slavejce 1995 god.so pesnata Kauboj Sasko i kauboj Vlatko..hahha |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od Zlatno slavejce 1995 god.bese..hahah |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и да врне и да вее
татко ми душа дава на фудбал да ме носи а пак јас кутриот здрврно стојам не ме бива што да правам чавките ги бројам ова само за мене песна |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako li jas da porasnam
se do nebo se do zvezdi visoko,nea da ja nadrasnam i da recam malecka ti si mala kuklicka.. e ovaa od kade bese od zlatno slavejce ili Sido??ne mi tekinje.. |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SI-DO |
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako galeb lesno krilen
srede sini vodi ajde moe milo kajce v sreka rados brodi kajce mama , tato dada , jas i bato sekoj sreken pee duri vetre vee |
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga se luti tato
mama stalno se meska koga se luti tato,toa e nekakva greska.. |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ринги ринги рингишпил
ти си братко многу мил |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cangar,mangar copara,majmun jadel popara ili onaa od Simon Trpcevski Si poseav pcenicka...Eh toj Tose,...Nikola,Nikola,....Cekaj,cekaj,Toni....Lada vozi dada....I mnogu drugi.Toa bea pesnicki.Site bae ubavi
|
|
kliment_sokolov
Нов член Регистриран: 09.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
trite prasenca
se moi drugarcinja, ke gi cuvam jas od volkot strasen los. |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |