IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ЈЕХОВИНИ СВЕДОЦИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЈЕХОВИНИ СВЕДОЦИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 32>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 17:31
голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
efendija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Поени: 2175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 17:33
КГБ чекам до 17:50,после тоа па-па.
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
Кон врв
KGB Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2008
Поени: 349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KGB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 17:34
Originally posted by efendija efendija напиша:

Дали е точно КГБ дека Јеховините Сведоци го сметаат Сотоната исто така за Божји Син?,т.е. како втор Божји син покрај исус?

Satana bil sin Bozji no posle sluckata vo Edem Satana stanal protivnik na Jehova ili klevetnik.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 17:37
КГБ ај кажи ми како тоа Сатаната бил син на Бог? Значи според тебе? И не чекам да ти се јави на сон па да ми  кажеш ако кажуваш кажувај одма не ми барај по книги
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KGB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 17:40
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

КГБ ај кажи ми како тоа Сатаната бил син на Бог? Значи според тебе? И не чекам да ти се јави на сон па да ми кажеш ако кажуваш кажувај одма не ми барај по книги

Ima edna kniga sto se vika Biblija.
Ako ja najdesh ke ja procitash pa posle ke diskutirame.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 17:54
јас те прашав тебе нешто не се вади сега....правата Библија стој од мене десно не знам ти дали за истата ми збориш да не сте си измислиле вие некоја нова
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KGB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 17:59

јас те прашав тебе нешто не се вади сега....правата Библија стој од мене десно не знам ти дали за истата ми збориш да не сте си измислиле вие некоја нова

Dobro kazi mi togash civ sin e Satana togash?
Prosvetli me.
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 18:03
КГБ, ќе те замолам наместо линкови, накратко да ми одговориш за прашањето што ти го поставив погоре.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 18:05
КГБ те прашав....не ти реков да ти кажам...одговори
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 18:19
реков јас....Ев само те брани а немаш што да кажеш 
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 18:33
interesno i zabavno
ovoj KGB simpaticno otkacen decko ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KGB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 18:51
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

interesno i zabavno
ovoj KGB simpaticno otkacen decko ...

I intelegenten
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 18:53
Не знам за твоето IQ, но мене ми изгледаш помалку арогантен, или можеби се лажам?
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Halid ibn Velid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 1145
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Halid ibn Velid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 19:00
Originally posted by KGB KGB напиша:

КГБ ај кажи ми како тоа Сатаната бил син на Бог? Значи според тебе? И не чекам да ти се јави на сон па да ми кажеш ако кажуваш кажувај одма не ми барај по книги

Ima edna kniga sto se vika Biblija.
Ako ja najdesh ke ja procitash pa posle ke diskutirame.

A vo ovaa tvoja kniga Biblija,dali kazuvat nesto taa,kako Isus gi Pozdravuval Lugeto!???

So kakov Pozdrav,so koi zborovi!???

Изменето од Halid ibn Velid - 23.Март.2008 во 19:00
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.